Închide meniul

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 18:28

Reclamă
Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei

Hansi Flick / Profimedia

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Federaţia Germană de Fotbal a anunţat că s-a despărţit de antrenorul de 58 de ani, cu nouă luni înainte de startul EURO 2024, turneu final organizat de Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick a fost demis din funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Germaniei, duminică, la o zi după înfrângerea cu 1-4 suferit în meciul amical cu Japonia, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB), într-un comunicat, cu nouă luni înaintea EURO 2024, al cărui turneu final va fi găzduit de Germania, transmite AFP.

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Interimatul pentru meciul amical de marţi seara, cu Franţa, la Dortmund, va fi asigurat de directorul sportiv Rudi Voeller, selecţionerul echipei Under-20, Hannes Wolf, şi Sandro Wagner, potrivit agerpres.ro.

Naţionala de fotbal a Germaniei a fost umilită de Japonia cu scorul de 4-1, sâmbătă seara, la Wolfsburg, într-un meci amical.

Aceasta a fost a patra înfrângere pentru echipa antrenată de Hansi Flick în ultimele cinci partide. Germania nu are decât o victorie, 2-0 cu Peru, şi înfrângeri cu Belgia (2-3), Polonia (0-1), Columbia (0-2) şi acum cu Japonia (1-4), după o eliminare ruşinoasă de la Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

Leroy Sane (18) a marcat singurul gol al Mannschaft-ului, în timp ce pentru „Samuraii albaştri” au înscris Junya Ito (11), Syase Ueda (22), Takuma Asano (90) şi Ao Tanaka (90+2).

Hansi Flick a preluat naţionala Germaniei la 1 august 2021, după EURO 2021, ultimul turneu final cu Joachim Low în postura de selecţioner. La Cupa Mondială din Qatar, Germania a fost eliminată încă din faza grupelor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2018 din Rusia. La naţionala Germaniei, Hansi Flick a stat pe bancă de 25 de ori. Naţionala a obţinut 12 victorii cu el în postura de selecţioner, 7 rezultate de egalitate şi 6 înfrângeri.

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite. Antrenorul italian s-a despărţit de Squadra Azzurra în urmă cu câteva săptămâni, iar acum s-a înţeles cu federaţia din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul numirii antrenorului italian a fost făcut prin intermediul unui filmuleţ în care apare tehnicianul care a adus titlul european în Italia în urmă cu doi ani.

Campion european cu Italia în urmă cu doi ani, Roberto Mancini este pregătit de o provocare în afara Europei şi va fi selecţionerul Arabiei Saudite.

Italianul a semnat un contract pe patru ani şi va avea un salariu uriaş, de 25 de milioane de euro pe an, potrivit goal.com. Prezentarea oficială a noului selecţioner al Arabiei Saudite va avea loc luni, la Riad.

„Am scris istorie în Europa. Acum e timpul să scriu istorie şi în Arabia Saudită”, a spus Roberto Mancini.

Mancini a pierdut primul meci pe banca Arabiei Saudite. Costa Rica s-a impus cu 3-1 într-un meci amical.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și