Închide meniul

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 22:33

Reclamă
Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami

Lionel Messi, în Argentina - Ecuador / Profimedia

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Starul argentinian a marcat unicul gol al campioanei mondiale în victoria cu Ecuador, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 89, el a cerut să fie înlocuit, iar Lionel Scaloni a dezvăluit că Messi „a simţit ceva” pe finalul duelului cu Ecuador. Messi va merge în Bolivia, dar rămâne de văzut dacă va juca.

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi”

Argentina a câştigat duelul cu Ecuador din preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Unicul marcator al meciului a fost Lionel Messi, care a înscris un gol superb, din lovitură liberă. Cu toate acestea, argentinianul a cerut să fie înlocuit în finalul partidei.

Messi a efectuat teste medicale după meciul cu Ecuador şi s-a antrenat diferit înaintea plecării în Bolivia, acolo unde campionii mondiali vor disputa următorul meci.

Lionel Scaloni a vorbit despre situaţia lui Messi şi a declarat că acesta va face deplasarea în Bolivia, dar rămâne de văzut dacă va juca:

Reclamă

„Messi va merge în Bolivia. Astăzi s-a antrenat diferit, dar mai sunt două zile până la meci şi vom decide mâine dacă va juca sau nu. Echipa va fi asemănătoare cu cea folosită în meciul cu Ecuador”, a delcarat Lionel Scaloni, potrivit goal.com.

Inter Miami a câştigat în MLS şi fără Lionel Messi

Lionel Messi s-a transferat în această vară la Inter Miami, echipa din MLS patronată de David Beckham. Starul argentinian a avut un impact imediat la formaţia din Florida, reuşind să înscrie 11 goluri în 11 meciuri, plus 5 pase de gol. Inter Miami a cucerit Cupa Ligii şi a obţinut şi calificarea în finala US Open Cup.

Inter Miami speră în continuare la play-off-ul din MLS, chiar dacă se afla pe ultimul loc în clasamentul Conferinţei de Est în momentul în care argentinianul a semnat. De la sosirea lui Messi, dar şi a unor jucători precum Sergio Busquets sau Jordi Alba, Inter Miami nu a mai pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia din Florida s-a impus în ultimul meci de campionat chiar şi fără Lionel Messi, plecat la echipa naţională. Echipa pregătită de Gerardo Martino a câştigat cu 3-2 duelul de pe teren propriu cu Sporting Kansas City. În acest moment, Inter Miami este pe locul 14, cu 28 de puncte, la 6 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat de DC United, formaţie pregătită de Wayne Rooney şi care are două meciuri disputate în plus faţă de Inter Miami.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și