Închide meniul

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 22:33

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami

Lionel Messi, în Argentina - Ecuador / Profimedia

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Starul argentinian a marcat unicul gol al campioanei mondiale în victoria cu Ecuador, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 89, el a cerut să fie înlocuit, iar Lionel Scaloni a dezvăluit că Messi „a simţit ceva” pe finalul duelului cu Ecuador. Messi va merge în Bolivia, dar rămâne de văzut dacă va juca.

Lionel Messi le dă emoţii fanilor lui Inter Miami! Scaloni: „S-a antrenat diferit azi”

Argentina a câştigat duelul cu Ecuador din preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Unicul marcator al meciului a fost Lionel Messi, care a înscris un gol superb, din lovitură liberă. Cu toate acestea, argentinianul a cerut să fie înlocuit în finalul partidei.

Messi a efectuat teste medicale după meciul cu Ecuador şi s-a antrenat diferit înaintea plecării în Bolivia, acolo unde campionii mondiali vor disputa următorul meci.

Lionel Scaloni a vorbit despre situaţia lui Messi şi a declarat că acesta va face deplasarea în Bolivia, dar rămâne de văzut dacă va juca:

Reclamă

„Messi va merge în Bolivia. Astăzi s-a antrenat diferit, dar mai sunt două zile până la meci şi vom decide mâine dacă va juca sau nu. Echipa va fi asemănătoare cu cea folosită în meciul cu Ecuador”, a delcarat Lionel Scaloni, potrivit goal.com.

Inter Miami a câştigat în MLS şi fără Lionel Messi

Lionel Messi s-a transferat în această vară la Inter Miami, echipa din MLS patronată de David Beckham. Starul argentinian a avut un impact imediat la formaţia din Florida, reuşind să înscrie 11 goluri în 11 meciuri, plus 5 pase de gol. Inter Miami a cucerit Cupa Ligii şi a obţinut şi calificarea în finala US Open Cup.

Inter Miami speră în continuare la play-off-ul din MLS, chiar dacă se afla pe ultimul loc în clasamentul Conferinţei de Est în momentul în care argentinianul a semnat. De la sosirea lui Messi, dar şi a unor jucători precum Sergio Busquets sau Jordi Alba, Inter Miami nu a mai pierdut.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia din Florida s-a impus în ultimul meci de campionat chiar şi fără Lionel Messi, plecat la echipa naţională. Echipa pregătită de Gerardo Martino a câştigat cu 3-2 duelul de pe teren propriu cu Sporting Kansas City. În acest moment, Inter Miami este pe locul 14, cu 28 de puncte, la 6 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat de DC United, formaţie pregătită de Wayne Rooney şi care are două meciuri disputate în plus faţă de Inter Miami.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și