Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol magistral din lovitură liberă, pentru Argentina. Ce record a egalat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2023, 8:00

Lionel Messi, gol magistral din lovitură liberă, pentru Argentina. Ce record a egalat

Lionel Messi, gol magistral din lovitură liberă, pentru Argentina

Lionel Messi, în Argentina - Ecuador 1-0 / Profimedia Images

Lionel Messi a marcat un gol senzațional din lovitură liberă, pentru Argentina, în meciul cu Ecuador, din preliminariile pentru Campionatele Mondiale, câștigat cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 78, Lionel Messi a demonstrat încă o dată că este într-o formă de vis. A executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri și a înscris golul 104 pentru Pume.

Lionel Messi, gol magistral din lovitură liberă, pentru Argentina

Mingea s-a dus direct în poarta lui Galindez, portarul oaspeților rămânânț țintuit pe linia porții. A fost golul care a decis partida de pe Estadio Monumental din Buenos Aires.

Prin marcarea acestui gol, Lionel Messi a egalat recordul bunului său prieten, Luis Suarez. Amândoi au acum câte 29 de reușite trecute în cont în calificările pentru cupa mondială.

Reclamă

Jucătorul cotat acum la 35 de milioane de euro continuă forma de vis de la Inter Miami, echipă pentru care a marcat deja 11 goluri în primele 11 meciuri, trecându-și în cont și cinci pase decisive.

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a făcut recent un anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Starul lusitan a vorbit despre „duelul” cu argentinianul care a câștigat Cupa Mondială alături de selecționata sa, Argentina.

Starul celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit faptul că, pentru el, rivalitatea cu Lionel Messi s-a încheiat. Motivul pentru această declarație este faptul că cei doi joacă acum în capăte diferite ale lumii, Ronaldo fiind în Arabia Saudită, iar Messi în Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

„Rivalitatea cu Messi a trecut, a fost o rivalitate bună pentru public. Cei care îl iubesc pe Ronaldo, nu trebuie să-l urască pe Messi. Și invers. Cei doi sunt foarte buni, au schimbat și continuă să schimbe istoria fotbalului. Suntem respectați în toată lumea, iar asta e cel mai important.

El a mers pe drumul lui, eu pe al meu. Din câte am văzut, se descurcă foarte bine. Am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani și am terminat prin a fi, să nu zic prieteni, dar colegi la nivel profesional și ne respectăm reciproc”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă, citat de record.pt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și