Închide meniul

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2023, 12:05 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 16:28

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor / Antena 1

Confruntarea România – Kosovo, difuzată marţea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, difuzată înainte de partida în care tricolorii vor întâlni naţionala din Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion s-au prezentat în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor

Glumele au început încă din culisele emisiunii, unde, întrebat dacă Ion Crăciunescu şi-a adus cartonaşele cu el, Helmuth Duckadam a răspuns fără să stea pe gânduri: „Eu cred că nici nu iese din casă fără ele!”.

Direct din peluză, <adevăraţii antrenori ai echipei naţionale>, după cum chiar ei s-au intitulat, cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion au venit pe platoul iUmor cu cerinţe clare pentru tricolori, chiar înainte de partida România – Kosovo: „Vrem calificare, vrem rezultate, vrem să avem motive să mai plecăm şi noi de acasă, de la soţiile noastre!”.

Cei doi însă să nu s-au sfiit să lanseze o tiradă de glume la adresa fotbalului românesc: „Care e diferenţa dintre un suporter şi un bebeluş? Un bebeluş plânge mai rar!” sau „FRF n-ar trebui să mai vândă fulare suporterilor, ci batiste!”, au fost doar câteva dintre afirmaţiile care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României Vezi toate știrile
Citește și