Închide meniul

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să mint? Aşteptăm progres de câteva meciuri!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 22:25

Reclamă
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să mint? Aşteptăm progres de câteva meciuri!

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu

Viorel Moldovan, în timpul unui meci/ ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a declarat că jucătorii sunt afectaţi de criticile primite, ca urmare a remizei cu Israel. Fostul internaţional a declarat că aceste declaraţii ar trebui să le ofere o motivaţie în plus tricolorilor, pentru a se impune în duelul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo se va vedea marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” vin după remiza cu Israel, scor 1-1, remiza în care au „tremurat” pe final.

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei care au criticat în termeni duri jocul echipei naţionale, după remiza cu Israel. După ce Edi Iordănescu a dezvăluit că jucătorii au aflat de aceste declaraţii, fostul internaţional a oferit un nou răspuns.

Moldovan a declarat că nu are cum să mintă, şi să spună că a fost încântat de jocul naţionalei. Acesta a mărturisit că „tricolorii” trebuie să ia în sens pozitiv criticile, şi să fie motivaţi în plus la ora de start a meciului cu Kosovo.

De asemenea, Moldovan a mai declarat că aşteaptă un progres de la echipa naţională încă de câteva meciuri, dezvăluind că rezultatele sunt cele care contează într-o grupă de calificare.

Reclamă

„Să ne dea prilejul să vorbim la superlativ. Şi eu mi-aş dori să fac asta. Nu am absolut nimic cu nimeni, dar trebuie să fiu obiectiv. Şi după jocul cu Israel trebuie să spun ce am văzut. Ce să fac? Să mint? Să apar în faţa televizorului şi să mint?

Asta am văzut de trei meciuri. Poate s-a înţeles greşit, că vrem spectacol: nu vrea nimeni spectacol. Eu nu vreau spectacol. Sunt foarte importante rezultate, trebuie să le obţii, dar trebuie să ai o manieră de a obţine aceste rezultate.

Să spunem că nu merge o dată, nu merge de două ori, aşteptăm un progres de câteva meciuri, ceva. Bun, te domină Kosovo, scoţi un egal cu şansă. Joci în Elveţia, favorita grupei, e dificil, reuşeşti un rezultat de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Vizavi de joc, vine Israel aici, despre ce vorbim. Aceste critici trebuie luate în sens pozitiv, dacă sunt capabili de acest lucru şi să ne demonstreze contrariul. Să-i înrăiască”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo.

„Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și