Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur: „Lumea se irită repede!”. Ce a declarat înainte de România – Kosovo

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 14:12

Reclamă
Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur: „Lumea se irită repede!. Ce a declarat înainte de România – Kosovo

Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, Florin Răducioiu, Cornel Dinu şi Gigi Becali sunt printre cei care l-au făcut praf pe Edi Iordănescu după ce tricolorii au remizat cu Israel, scor 1-1.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Iordănescu Jr anunţă că rezultatele echipei naţionale sunt o reflexie a celor înregistrate de echipele de club din România, care nu au reuşit să obţină nicio calificare în grupele UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Selecţionerul României e convins că jucătorii pe care îi are în lot au numai de suferit din cauza criticilor apărute în ultimele zile.

Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Reclamă

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1

Viorel Moldovan şi-a ieşit din minţi după România – Israel 1-1. Fostul internaţional român a dat de pâmânt cu naţionala lui Edi Iordănescu.

Ce spuneam înainte de meci, atunci când nu eşti capabil să câştigi, trebuie să faci totul ca să nu pierzi. Noi am fost la limită. Până la urmă luăm un punct, care ne dă un mic avantaj în faţa Israelului. Filosofia de joc este inexistentă, totul este hazard. Încă o dată, suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tactică, de tehnică, în favoarea Israelului, când joci în faţa a 50.000 de spectatori, nu îmi dau seama.

Suntem foarte, foarte modeşti. Încă o dată ne-am dat seama. Când văd atâta neputinţă, am momente în care parcă îmi vine să înnebunesc. Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul când văd o astfel de naţională. Practic ne-a omorât, distrus în repriza a doua. Îmi vine să vorbesc la superlativ de naţionala Israelului.

Ce ne facem cu fotbalul, unde e jocul colectiv? Numai minge lungă, minge lungă, unde sunt mijlocaşii? Unde e personalitatea? Propagandă multă în săptămâna premergătoare, păcat de acest public. Lumea încă crede datorită această propagandă mincinoasă… lumea minte. Nu merităm să ne calificăm, nu vreau să ne calificăm la EURO. Este o minciună, nu merităm să ne calificăm!”, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și