Închide meniul

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să mint? Aşteptăm progres de câteva meciuri!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 22:25

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să mint? Aşteptăm progres de câteva meciuri!

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu

Viorel Moldovan, în timpul unui meci/ ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a declarat că jucătorii sunt afectaţi de criticile primite, ca urmare a remizei cu Israel. Fostul internaţional a declarat că aceste declaraţii ar trebui să le ofere o motivaţie în plus tricolorilor, pentru a se impune în duelul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo se va vedea marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” vin după remiza cu Israel, scor 1-1, remiza în care au „tremurat” pe final.

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei care au criticat în termeni duri jocul echipei naţionale, după remiza cu Israel. După ce Edi Iordănescu a dezvăluit că jucătorii au aflat de aceste declaraţii, fostul internaţional a oferit un nou răspuns.

Moldovan a declarat că nu are cum să mintă, şi să spună că a fost încântat de jocul naţionalei. Acesta a mărturisit că „tricolorii” trebuie să ia în sens pozitiv criticile, şi să fie motivaţi în plus la ora de start a meciului cu Kosovo.

De asemenea, Moldovan a mai declarat că aşteaptă un progres de la echipa naţională încă de câteva meciuri, dezvăluind că rezultatele sunt cele care contează într-o grupă de calificare.

Reclamă

„Să ne dea prilejul să vorbim la superlativ. Şi eu mi-aş dori să fac asta. Nu am absolut nimic cu nimeni, dar trebuie să fiu obiectiv. Şi după jocul cu Israel trebuie să spun ce am văzut. Ce să fac? Să mint? Să apar în faţa televizorului şi să mint?

Asta am văzut de trei meciuri. Poate s-a înţeles greşit, că vrem spectacol: nu vrea nimeni spectacol. Eu nu vreau spectacol. Sunt foarte importante rezultate, trebuie să le obţii, dar trebuie să ai o manieră de a obţine aceste rezultate.

Să spunem că nu merge o dată, nu merge de două ori, aşteptăm un progres de câteva meciuri, ceva. Bun, te domină Kosovo, scoţi un egal cu şansă. Joci în Elveţia, favorita grupei, e dificil, reuşeşti un rezultat de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Vizavi de joc, vine Israel aici, despre ce vorbim. Aceste critici trebuie luate în sens pozitiv, dacă sunt capabili de acest lucru şi să ne demonstreze contrariul. Să-i înrăiască”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo.

„Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și