Închide meniul

Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale: „Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 21:40

Reclamă
Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale: „Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale!

Cristian Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale

Hepta

Cristi Săpunaru a avut un mesaj războinic pentru rivale. Rapid vine după 3 victorii consecutive în Liga 1, iar căpitanul Săpunaru visează chiar şi la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru e de părere că, în acest moment, nu vede o echipă care să stea în calea Rapidului. Căpitanul giuleştenilor a lăudat şi stilul ofensiv imprimat de Bergodi la echipă.

Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale

S-a schimbat stilul de joc (n.r. – odată cu venirea lui Bergodi). Suntem mult mai ofensivi. Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale în momentul în care jucăm fotbal. Obiectivul nostru este 1-3, inclusiv titlul”, a spus Cristi Săpunaru la sport.ro.

Ca şi Hagi, Săpunaru vrea să vadă campioana României direct în grupele Champions League. „Mi se pare absurd, se numește Champions League, înseamnă Liga Campionilor, campioni. Cine a fost campioană în România ar trebui să joace direct în Champions League”, a mai spus Săpunaru.

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid. Atacantul din Camerun a oferit primul interviu din postura de jucător al formației pregătite de Cristiano Bergodi. Kevin Soni a semnat un contract valabil pe două sezoane cu jucătorul care a activat ultima dată la Asteras Tripoli. Acesta a fost adus pentru a-l face uitat pe Marko Dugandzic, care a plecat, pentru 2 milioane de euro, la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Reclamă

„Antrenorul vorbește patru limbi. Eu pot vorbi în franceză, spaniolă și engleză. Înainte, în Turcia, am avut tot un antrenor italian, pe Vincenzo Montella. Deci e foarte bine.

Toți jucătorii au venit la mine și m-au întâmpinat. Pentru mine, cel mai ușor este să mă adaptez la antrenament. Și dacă marchezi. Așa te știe toată lumea.

Agentul meu a vorbit despre proiectul Rapid. E o echipă mare. Mă antrenez în fiecare zi. Am fost accidentat, dar acum totul merge bine. Am un obiectiv personal. Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul. Echipa națională vine după. Oamenii când mă văd spun că sunt la fel ca Balotelli”, a spus Kevin Soni, într-un interviu pentru Rapid TV.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, atacatul de 25 de ani a mai jucat pentru: Bordeaux, Pau FC, CF Peralada, Girona, Espanyol B, Villareal B, Celta Vigo B, Asteras Tripoli, Hatayspor și Adana Demirspor.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și