Închide meniul

Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale: „Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 21:40

Reclamă
Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale: „Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale!

Cristian Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale

Hepta

Cristi Săpunaru a avut un mesaj războinic pentru rivale. Rapid vine după 3 victorii consecutive în Liga 1, iar căpitanul Săpunaru visează chiar şi la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru e de părere că, în acest moment, nu vede o echipă care să stea în calea Rapidului. Căpitanul giuleştenilor a lăudat şi stilul ofensiv imprimat de Bergodi la echipă.

Cristi Săpunaru, mesaj războinic pentru rivale

S-a schimbat stilul de joc (n.r. – odată cu venirea lui Bergodi). Suntem mult mai ofensivi. Nu vreau să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale în momentul în care jucăm fotbal. Obiectivul nostru este 1-3, inclusiv titlul”, a spus Cristi Săpunaru la sport.ro.

Ca şi Hagi, Săpunaru vrea să vadă campioana României direct în grupele Champions League. „Mi se pare absurd, se numește Champions League, înseamnă Liga Campionilor, campioni. Cine a fost campioană în România ar trebui să joace direct în Champions League”, a mai spus Săpunaru.

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid. Atacantul din Camerun a oferit primul interviu din postura de jucător al formației pregătite de Cristiano Bergodi. Kevin Soni a semnat un contract valabil pe două sezoane cu jucătorul care a activat ultima dată la Asteras Tripoli. Acesta a fost adus pentru a-l face uitat pe Marko Dugandzic, care a plecat, pentru 2 milioane de euro, la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Reclamă

„Antrenorul vorbește patru limbi. Eu pot vorbi în franceză, spaniolă și engleză. Înainte, în Turcia, am avut tot un antrenor italian, pe Vincenzo Montella. Deci e foarte bine.

Toți jucătorii au venit la mine și m-au întâmpinat. Pentru mine, cel mai ușor este să mă adaptez la antrenament. Și dacă marchezi. Așa te știe toată lumea.

Agentul meu a vorbit despre proiectul Rapid. E o echipă mare. Mă antrenez în fiecare zi. Am fost accidentat, dar acum totul merge bine. Am un obiectiv personal. Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul. Echipa națională vine după. Oamenii când mă văd spun că sunt la fel ca Balotelli”, a spus Kevin Soni, într-un interviu pentru Rapid TV.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, atacatul de 25 de ani a mai jucat pentru: Bordeaux, Pau FC, CF Peralada, Girona, Espanyol B, Villareal B, Celta Vigo B, Asteras Tripoli, Hatayspor și Adana Demirspor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și