Închide meniul

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid: „Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 22:28

Reclamă
Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid: Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul”

Motivul pentru care Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, nu este în lot pentru Oţelul - Rapid

Kevin Soni, prezentat oficial la Rapid / Facebook Rapid

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic, are planuri mari la Rapid. Atacantul din Camerun a oferit primul interviu din postura de jucător al formației pregătite de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Soni a semnat un contract valabil pe două sezoane cu jucătorul care a activat ultima dată la Asteras Tripoli. Acesta a fost adus pentru a-l face uitat pe Marko Dugandzic, care a plecat, pentru 2 milioane de euro, la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Kevin Soni, înlocuitorul lui Marko Dugandzic are planuri mari la Rapid. Atacantul este comparat cu Mario Balotelli

Internaționalul din Camerun a vorbit despre noua sa aventură, de la Rapid, înainte de a debuta pentru formația din Giulești. Acesta a declarat că dorește să își ajute noua echipă să câștige titlul de campioană, dar și Cupa României.

De asemenea, acesta a vorbit și despre Cristiano Bergodi, tehnicianul echipei din Giulești. Acesta a menționat că nu va avea probleme în a comunica cu acesta, deoarece cei doi se pot înțelege în mai multe limbi.

„Antrenorul vorbește patru limbi. Eu pot vorbi în franceză, spaniolă și engleză. Înainte, în Turcia, am avut tot un antrenor italian, pe Vincenzo Montella. Deci e foarte bine.

Reclamă

Toți jucătorii au venit la mine și m-au întâmpinat. Pentru mine, cel mai ușor este să mă adaptez la antrenament. Și dacă marchezi. Așa te știe toată lumea.

Agentul meu a vorbit despre proiectul Rapid. E o echipă mare. Mă antrenez în fiecare zi. Am fost accidentat, dar acum totul merge bine. Am un obiectiv personal. Vreau să ajut echipa să câștige cupa și campionatul. Echipa națională vine după. Oamenii când mă văd spun că sunt la fel ca Balotelli”, a spus Kevin Soni, într-un interviu pentru Rapid TV.

În cariera sa, atacatul de 25 de ani a mai jucat pentru: Bordeaux, Pau FC, CF Peralada, Girona, Espanyol B, Villareal B, Celta Vigo B, Asteras Tripoli, Hatayspor și Adana Demirspor.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, atunci când valora suma de 800.000 de euro.

Pentru echipa națională a Camerunului a jucat un singur meci. A fost utilizat în partida cu Algeria, de pe data de 25 martie 2022, pierdută de către naționala sa cu scorul de 0-1.

Marko Duganzic a fost prezentat oficial de Al-Tai

Marko Duganzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Golgheterul din sezonul trecut de Liga 1 s-a despărțit de Rapid în această perioadă de mercato.

Atacantul croat a fost vândut de către giuleșteni în Arabia Saudită, la Al-Tai. La echipa care a fost pregătită de Mirel Rădoi, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea, care a plecat de la FCSB tot în această perioadă de transferuri.

După ce a fost prezentat de saudiți, Duganzic a făcut o postare pe rețelele de socializare, iar în descrierea acesteia a transmis primele cuvinte de la noua sa echipă. Mesajul postat de acesta a fost: „Sunt fericit și mândru pentru că fac parte din echipa Al-Tai!”.

După transferul fotbalistului croat, Rapidiștii au încasat suma de 2 milioane de euro. În tricoul formației de sub podul Grant, Marko Duganzic a reușit să câștige titlul de golgheter în sezonul trecut de Liga 1, cu 22 de goluri marcate.

Atacantul a ajuns în Giulești în anul 2022, de la CFR Cluj, pentru suma de 400.000 de euro. Astfel, echipa pregătită de Cristiano Bergodi a făcut un profit considerabil de pe urma vânzării acestuia.

Reclamă

În cariera sa a mai jucat pentru NK Osijek, Ternana, Matera, FC Botoșani și Sochi. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și