Închide meniul

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua 0-0: „Te sfidează şi sunt aroganţi”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2023, 9:43

Reclamă
Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua 0-0: „Te sfidează şi sunt aroganţi

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Profimedia

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua, scor 0-0. Formaţia din Ghencea a întregistrat al patrulea rezultat de egalitate din acest sezon şi se află în acest moment doar pe locul 9, după 6 etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de la Chiajna, Daniel Opriţa a criticat arbtitrajul, fiind de părere că formaţia sa ar fi meritat o lovitură de la 11 metri.

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua: „Te sfidează şi sunt aroganţi”

De asemenea, Daniel Opriţa este deranjat de comportamentul arbitrilor din România, despre care spune că sunt aroganţi şi nu vor să discute despre deciziile pe care le iau:

„Un meci de luptă, un meci cu două echipe care aveau nevoie de puncte. În mare, cu Chiajna puteai să zici că ești mulțumit cu un egal, dar noi am pierdut și cu echipele mai mici puncte.

În prima repriză s-a văzut că am încercat, dar atât s-a putut. S-a văzut că și Chiajna e o echipă bună, au jucători valoroși. Nu știu dacă e echitabil rezultatul.

Reclamă

Nu vreau să vorbesc despre acel penalty, dar cred că trebuia să fie. Nu ai cum să nu dai, eram aproape și s-a văzut că l-a împins.

E al patrulea galben pe care îl primesc. Se joacă prea ușor, nu vor să discute (n.r. arbitrii), dar când te sfidează și sunt aroganți, asta e o problemă. Îmi cer scuze dacă am greșit, dar azi nu cred că am făcut nimic. E și presiune, vreau să câștig. Pentru suporteri vrem să câștigăm, suntem Steaua”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. „Militarii” nu au reușit să se impună în deplasare

Partida dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon de Liga a 2-a. După rezultatul înregistrat, gazdele ocupă, în momentul de față, locul al 6-lea, cu 7 puncte obținute. De cealaltă parte, „Militarii” sunt pe poziția a 9-a, cu 7 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa lui Daniel Oprița, începutul de sezon nu este unul excelent. „Roș-albaștrii” au înregistrat 4 rezultate de egalitate în cele 6 meciuri disputate, până acum. De cealaltă parte, Concordia a obținut un rezultat pozitiv după două meciuri pierdute.

Pentru Concordia Chiajna, următoarea partidă este împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 23 septembrie. De cealaltă parte, CSA Steaua se va duela cu cei de la CSM Slatina, pe teren propriu, pe data de 25 septembrie, de la ora 18:00.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
Vezi toate știrile
Citește și