Închide meniul

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. „Militarii” lui Daniel Oprița rămân pe loc de play-out în Liga a 2-a

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 22:23

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. Militarii” lui Daniel Oprița rămân pe loc de play-out în Liga a 2-a

Concordia Chiajna - CSA Steaua 0-0

Daniel Opriţa, antrenor Steaua Bucureşti / Profimedia

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. Echipa pregătită de Daniel Oprița nu a reușit să se impună pe terenul celor de la Chiajna, iar astfel se îndepărtează de primele poziții ale ligii secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de la Chiajna a fost una relativ liniștită, în care nicio formație nu s-a remarcat în vreun fel. Astfel, cele două echipe cu pretenții la primele locuri din Liga a 2-a și-au împărțit punctele.

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. „Militarii” nu au reușit să se impună în deplasare

Partida dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon de Liga a 2-a. După rezultatul înregistrat, gazdele ocupă, în momentul de față, locul al 6-lea, cu 7 puncte obținute. De cealaltă parte, „Militarii” sunt pe poziția a 9-a, cu 7 puncte.

Pentru echipa lui Daniel Oprița, începutul de sezon nu este unul excelent. „Roș-albaștrii” au înregistrat 4 rezultate de egalitate în cele 6 meciuri disputate, până acum. De cealaltă parte, Concordia a obținut un rezultat pozitiv după două meciuri pierdute.

Pentru Concordia Chiajna, următoarea partidă este împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 23 septembrie. De cealaltă parte, CSA Steaua se va duela cu cei de la CSM Slatina, pe teren propriu, pe data de 25 septembrie, de la ora 18:00.

Reclamă

Elevii lui Daniel Oprița sunt calificați și în Cupa României. Debutul acestora va fi împotriva lui U Cluj, pe data de 28 septembrie, de la ora 16:15. „Militarii” au fost repartizați în Grupa B a Cupei, alături de Rapid, U Cluj, FC Botoșani, CFR Cluj și CSM Alexandria. Formația din Ghencea va disputa meciuri cu U Cluj, Rapid și CSM Alexandria.

Care este planul CSA Steaua pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1

CSA Steaua şi-a făcut public planul pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1. Clubul roş-albastru a publicat, pe site-ul său, „Programul de dezvoltare” pentru perioada 2023-2026.

CSA Steaua a încheiat sezonul trecut pe locul 2 Liga a 2-a, ceea ce din punct de vedere sportiv ar fi trebuit să îi asigure prezenţa în Liga 1 în acest sezon. Numai că CSA Steaua este un club de drept public, iar Legea Sportului îi interzice să evolueze în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„– pentru promovarea în Liga I se vor întreprinde demersurile necesare pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, în sensul asocierii cu terțe persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial în vederea înființării unei asociații fără scop patrimonial;

– academia de juniori se va constitui într-o pepinieră de talente, având ca scop principal promovarea jucătorilor la echipa de seniori, iar pe termen mediu și lung se urmărește și obținerea de venituri proprii din vânzarea de jucători care să ajute la autofinanțarea secției”, se arată în documentul citat.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și