Închide meniul

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua 0-0: „Te sfidează şi sunt aroganţi”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2023, 9:43

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua 0-0: „Te sfidează şi sunt aroganţi

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Profimedia

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua, scor 0-0. Formaţia din Ghencea a întregistrat al patrulea rezultat de egalitate din acest sezon şi se află în acest moment doar pe locul 9, după 6 etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de la Chiajna, Daniel Opriţa a criticat arbtitrajul, fiind de părere că formaţia sa ar fi meritat o lovitură de la 11 metri.

Daniel Opriţa acuză arbitrajul, după Concordia Chiajna – Steaua: „Te sfidează şi sunt aroganţi”

De asemenea, Daniel Opriţa este deranjat de comportamentul arbitrilor din România, despre care spune că sunt aroganţi şi nu vor să discute despre deciziile pe care le iau:

„Un meci de luptă, un meci cu două echipe care aveau nevoie de puncte. În mare, cu Chiajna puteai să zici că ești mulțumit cu un egal, dar noi am pierdut și cu echipele mai mici puncte.

În prima repriză s-a văzut că am încercat, dar atât s-a putut. S-a văzut că și Chiajna e o echipă bună, au jucători valoroși. Nu știu dacă e echitabil rezultatul.

Reclamă

Nu vreau să vorbesc despre acel penalty, dar cred că trebuia să fie. Nu ai cum să nu dai, eram aproape și s-a văzut că l-a împins.

E al patrulea galben pe care îl primesc. Se joacă prea ușor, nu vor să discute (n.r. arbitrii), dar când te sfidează și sunt aroganți, asta e o problemă. Îmi cer scuze dacă am greșit, dar azi nu cred că am făcut nimic. E și presiune, vreau să câștig. Pentru suporteri vrem să câștigăm, suntem Steaua”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0. „Militarii” nu au reușit să se impună în deplasare

Partida dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon de Liga a 2-a. După rezultatul înregistrat, gazdele ocupă, în momentul de față, locul al 6-lea, cu 7 puncte obținute. De cealaltă parte, „Militarii” sunt pe poziția a 9-a, cu 7 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa lui Daniel Oprița, începutul de sezon nu este unul excelent. „Roș-albaștrii” au înregistrat 4 rezultate de egalitate în cele 6 meciuri disputate, până acum. De cealaltă parte, Concordia a obținut un rezultat pozitiv după două meciuri pierdute.

Pentru Concordia Chiajna, următoarea partidă este împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 23 septembrie. De cealaltă parte, CSA Steaua se va duela cu cei de la CSM Slatina, pe teren propriu, pe data de 25 septembrie, de la ora 18:00.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și