Închide meniul
Foto

Serena Williams, părăsită de primul iubit pentru o româncă ce întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2023, 15:47 / Actualizat: 15 septembrie 2023, 18:08

Reclamă
Serena Williams, părăsită de primul iubit pentru o româncă ce întoarce toate privirile

Serena Williams, părăsită de primul iubit pentru o româncă ce întoarce toate privirile

Colaj Profimedia - Instagram

Serena Williams, una dintre cele mai controversate persoane în spaţiul public din România în ultimele zile, a fost părăsită de primul iubit pentru o româncă ce întoarce toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La vârsta de 23 de ani, Serena Williams a avut o relaţie cu producătorul de le Hollywood Brett Ratner. Relaţia dintre cei doi s-a încheiat, iar în 2005, Bret Ratner a început o relaţie cu un fotomodel de origine română.

Serena Williams, părăsită de primul iubit pentru o româncă ce întoarce toate privirile

După ce s-a despărţit de Serena Williams, Bret Ratner a început o relaţie cu Alina Puşcău. Aceasta este un fotomodel român ce a pozat, la acea vreme, şi în Playboy. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU ALINA PUŞCĂU)

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep. Ion Ion Ţiriac a avut un mesaj dur pentru Serena Williams, după ce aceasta a postat un mesaj interpretabil, imediat după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

Fiul miliardarului român a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi excplicat ce efecte au acestea asupra unui sportiv.

Reclamă

„Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

Ion Ţiriac a avut o replică pentru Serena Williams şi pentru mesajul interpretabil postat de americancă. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Vezi toate știrile
Citește și