Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul: „A văzut la noi niște lucruri”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 18:00

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul: A văzut la noi niște lucruri”

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Legenda fotbalului brazilian a ajuns, în această toamnă, un membru al conducerii campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru „marinari”, primul meci din Liga 1, de la venirea lui Rivaldo la echipă, este împotriva vicecampioanei României, FCSB. Partida va avea loc la Ovidiu, duminică, de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Ce l-a determinat pe brazilian

La conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre modul în care Rivaldo a devenit acționat la formația de la malul mării. „Regele” a dezvăluit faptul că legenda braziliană, care deține 10% din acțiunile clubului, a decis să îi ajute pe „marinari” din proprie inițiativă.

„Vorbiți de acțiuni? Da, eu o spun încă o dată. A fost dorința lui, a venit de la el. Probabil a văzut la noi niște lucruri. La nivelul la care a fost și cât de mare sportiv a fost… îi mulțumim, e o onoare pentru noi să-l avem acționar.

Nu contează cu cât de mult a venit, important e că a venit, ne sprijinim și va fi bine. Pe lângă el îi așteptăm și pe ceilalți. Aștept noi parteneri care să sprijine acest club. Cred că e un club foarte interesant, Constanța e un oraș frumos, iar echipa a arătat că are un potențial enorm.

Reclamă

Va deveni foarte puternică atunci când va vinde toate acțiunile, atât cât îmi doresc eu. Atunci vom deveni puternici în sensul că va fi un club cu un viitor foarte bun. Acționarii vor sprijini. În afară că aduc niște bani la club, bineînțeles că se și pricep, pot aduce păreri legate de administrare, iar Farul are nevoie de acest lucru”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB.

Înainte de partida cu FCSB, Farul Constanța se află pe locul al 11-lea în campionat, cu 9 puncte obținute în 7 meciuri jucate. De cealată parte, vicecampioana ocupă primul loc în campionatul intern, cu 18 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Rivaldo: „România a avut mereu jucători foarte buni!”

Rivaldo a transmis un scurt mesaj, după ce a fost prezentat oficial ca noul acţionar al celor de la Farul. Brazilianul a dezvăluit că urmăreşte fotbalul românesc de ceva timp, fiind uimit de cum se implică Gică Hagi la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Rivaldo este convins că Hagi poate obţine rezultate formidabile alături de Farul, dacă va avea alături de el partenerii potriviţi.

„Urmăresc fotbalul românesc de ceva vreme și cunosc destul de bine și campionatul. România a avut mereu jucători foarte ni, a reprezentat o forță în fotbalul românesc mai ales în perioada în care Gheorghe Hagi era jucător. M-a uimit în urmă cu câțiva ani și, vă spun sincer, nu am fost singurul din fotbalul mondial cu o astfel de reacție, când am aflat de modul în care a decis să se implice în acest fenomen după retragere, mi s-a părut ceva incredibil. Nu mai auzisem de un fost jucător de o asemenea valoare care să își investească averea pentru o pasiune.

Cred că rezultatele pe care le-a reușit au fost răspunsul la toate întrebările…Investiția total privată de la Farul, Baza Sportivă, Academia care stă în spatele multor performanțe, rezultatele obținute cu foarte mulți jucători formați aici m-au determinat să fac acest pas și să vin alături de Gheorghe Hagi. Dacă singur a reușit toate aceste lucruri, să devină de două ori campion având cea mai tânără echipă din Europa, atunci cred că având sprijinul pe care și-l dorește, poate reuși mult mai mult”, a declarat brazilianul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și