Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul: „A văzut la noi niște lucruri”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 18:00

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul: A văzut la noi niște lucruri”

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Legenda fotbalului brazilian a ajuns, în această toamnă, un membru al conducerii campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru „marinari”, primul meci din Liga 1, de la venirea lui Rivaldo la echipă, este împotriva vicecampioanei României, FCSB. Partida va avea loc la Ovidiu, duminică, de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Ce l-a determinat pe brazilian

La conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre modul în care Rivaldo a devenit acționat la formația de la malul mării. „Regele” a dezvăluit faptul că legenda braziliană, care deține 10% din acțiunile clubului, a decis să îi ajute pe „marinari” din proprie inițiativă.

„Vorbiți de acțiuni? Da, eu o spun încă o dată. A fost dorința lui, a venit de la el. Probabil a văzut la noi niște lucruri. La nivelul la care a fost și cât de mare sportiv a fost… îi mulțumim, e o onoare pentru noi să-l avem acționar.

Nu contează cu cât de mult a venit, important e că a venit, ne sprijinim și va fi bine. Pe lângă el îi așteptăm și pe ceilalți. Aștept noi parteneri care să sprijine acest club. Cred că e un club foarte interesant, Constanța e un oraș frumos, iar echipa a arătat că are un potențial enorm.

Reclamă

Va deveni foarte puternică atunci când va vinde toate acțiunile, atât cât îmi doresc eu. Atunci vom deveni puternici în sensul că va fi un club cu un viitor foarte bun. Acționarii vor sprijini. În afară că aduc niște bani la club, bineînțeles că se și pricep, pot aduce păreri legate de administrare, iar Farul are nevoie de acest lucru”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB.

Înainte de partida cu FCSB, Farul Constanța se află pe locul al 11-lea în campionat, cu 9 puncte obținute în 7 meciuri jucate. De cealată parte, vicecampioana ocupă primul loc în campionatul intern, cu 18 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Rivaldo: „România a avut mereu jucători foarte buni!”

Rivaldo a transmis un scurt mesaj, după ce a fost prezentat oficial ca noul acţionar al celor de la Farul. Brazilianul a dezvăluit că urmăreşte fotbalul românesc de ceva timp, fiind uimit de cum se implică Gică Hagi la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Rivaldo este convins că Hagi poate obţine rezultate formidabile alături de Farul, dacă va avea alături de el partenerii potriviţi.

„Urmăresc fotbalul românesc de ceva vreme și cunosc destul de bine și campionatul. România a avut mereu jucători foarte ni, a reprezentat o forță în fotbalul românesc mai ales în perioada în care Gheorghe Hagi era jucător. M-a uimit în urmă cu câțiva ani și, vă spun sincer, nu am fost singurul din fotbalul mondial cu o astfel de reacție, când am aflat de modul în care a decis să se implice în acest fenomen după retragere, mi s-a părut ceva incredibil. Nu mai auzisem de un fost jucător de o asemenea valoare care să își investească averea pentru o pasiune.

Cred că rezultatele pe care le-a reușit au fost răspunsul la toate întrebările…Investiția total privată de la Farul, Baza Sportivă, Academia care stă în spatele multor performanțe, rezultatele obținute cu foarte mulți jucători formați aici m-au determinat să fac acest pas și să vin alături de Gheorghe Hagi. Dacă singur a reușit toate aceste lucruri, să devină de două ori campion având cea mai tânără echipă din Europa, atunci cred că având sprijinul pe care și-l dorește, poate reuși mult mai mult”, a declarat brazilianul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și