Închide meniul

Simone Inzaghi, precaut după Inter Milan – AC Milan 5-1: „Momentan nu am realizat nimic”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 22:23

Reclamă
Simone Inzaghi, precaut după Inter Milan – AC Milan 5-1: Momentan nu am realizat nimic”

Simone Inzaghi precaut Inter Milan - AC Milan 5-1

Simone Inzaghi, în timpul meciului intre Inter și AC Milan / Profimediaimages

Simone Inzaghi, precaut după Inter Milan – AC Milan 5-1. Antrenorul formației „nerazzuri” nu s-a bucurat prea tare după succesul echipei sale, din duelul de pe stadionul Giuseppe Meazza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 4-a a noului sezon de Serie A, Inter a distrus-o pe marea rivală AC Milan în „Derby della Madonnina”, cu scorul de 5-1. Duelul a putut fi urmărit în format live score pe AS.ro.

Simone Inzaghi, precaut după Inter Milan – AC Milan 5-1. Tehnicianul s-a temut înaintea derby-ului

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter a recunoscut, la finalul duelului cu AC Milan, că s-a temut înaintea duelului de pe stadionul Giuseppe Meazza. De asemenea, acesta nu a dorit să se bucure prea mult după succesul categoric al echipei sale și a menționat faptul că urmează o perioadă dificilă pentru ehcipa sa.

„A fost un derby senzațional, am început foarte bine camponatul. Am fost concentrați astăzi, am marcat în momentele cheie ale meciului. Îi felicit pe băieți pentru ce au realizat astăzi, dar și pentru ce au făcut în această primă lună a sezonului.

Știm ce înseamă acest derby pentru familia Inter. Totuși, momentan nu am realizat nimic. Greul vine abia de acum, avem multe meciuri care vor fi foarte strânse”, a spus antrenorul lui inter, citat de gazzetta.it.

Reclamă

După acest succes, trupa lui Simone Inzaghi se află pe primul loc în Serie A, cu 12 puncte obținute după 4 meciuri. Inter a câștigat, până în momentul de față, toate meciurile pe care le-a jucat de la începutul sezonului din Italia.

De cealaltă parte, AC Milan ocupă poziția a 3-a, cu 9 puncte în 4 meciuri. Până la al 128-lea „Derby della Madonnina”, elevii lui Stefano Pioli își câștigaseră toate cele 3 meciuri jucate. Totuși, seria de victorii a fost încheiată chiar de marea rivală, într-un mod usturător.

Alte rezultate înregistrate astăzi

Wolves – Liverpool: 1-3

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Wolves și Liverpool a contat pentru etapa a 5-a a noului sezon din Premier League. Gazdele au deschis rapid scorul prin reușita lui Hwang Hee-Chan, care a marcat cu un șut din interiorul careului. Totuși, „cormoranii” lui Jurgen Klopp au egalat în minutul 55, după ce Cody Gakpo a marcat din interiorul careului, după pasa lui Salah.

Ultimele două goluri au fost marcate aproape de finalul meciului. În minutul 85, Andrew Robertson a primit o pasă în careu și a marcat fără probleme. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+1, atunci când Hugo Bueno și-a trimis balonul în proprie poartă.

Manchester United – Brighton: 1-3

Trupa lui Erik ten Hag a fost condusă de „pescăruși” încă din minutul 20, atunci când Welbeck a deschis scorul, după un șut din interiorul careului, iar astfel a fost stabilit scorul primei reprize. Repriza a 2-a le-a aparținut tot celor de la Brighton, echipa la care Adrian Mazilu va ajunge în iarnă.

Oaspeții au înscris în minutul 71, prin Laptey, iar la 2 minute de la această reușită, Hannibal a redus din diferență pentru Manchester United. Totuși, jucătorii lui ten Hag nu au reușit să întoarcă soarta meciului, iar „pescărușii” au plecat de pe Old Trafford cu 3 puncte.

Alte meciuri de azi:

Tottenham – Sheffield: 2-1

Reclamă

Freiburg – Dortmund: 2-4

RB Liepzig – Augsburg: 3-0

Juventus – Lazio: 3-1

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și