Închide meniul

Inter Milan – AC Milan 5-1. Scor incredibil în „Derby della Madonnina”. Rezultatele zilei

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 20:45

Reclamă
Inter Milan – AC Milan 5-1. Scor incredibil în Derby della Madonnina”. Rezultatele zilei

Inter Milan - AC Milan 5-1.

Jucătorii lui Inter, după un gol în „Derby della Madonnina” / Profimediaimages

Inter Milan – AC Milan 5-1. Duelul dintre cele două mari rivale ale orașului Milan a contat pentru etapa a 4-a a noului sezon de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de „Derby della Madonnina”, Inter Milan se află pe poziția a 2-a în campionat, cu 3 victorii obținute în 3 partide. De cealaltă parte, AC Milan este pe locul al 3-lea, la egalitate de puncte, după tot atâtea meciuri jucate.

Inter Milan – AC Milan 5-1

Min 90+3: Inter Milan – AC Milan 5-1: Frattesi a marcat în prelungirile partidei, din interiorul careului.

Min 78: Inter Milan – AC Milan 4-1: Calhanoglu a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Min 69: Inter Milan – AC Milan 3-1: Mkhitaryan a reușit „dubla”! Jucătorul gazdelor a trimis un șut din careu, care a fost deviat în poarta lui Maignan.

Reclamă

Min 58: Inter Milan – AC Milan 2-1: Rafael Leao a redus din diferență, cu un șut puternic, din interiorul careului.

Min 38: Inter Milan – AC Milan: 2-0. Marcus Thuram a majorat diferența gazdelor.

Min 5: Inter Milan – AC Milan: 1-0. A înscris Mkhitaryan, cu un șut din apropierea careului mic.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Milan – AC Milan, echipele de start:

Inter: Sommer – Darmian, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thruam, L. Martinez
Antrenor: Simone Inzaghi

AC Milan: Maignan – Calabria, Kjaer, Thiaw, T. Hernandez – Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders – Pulisc, Giroud, Leao
Antrenor: Stefano Pioli

Stadion: Giuseppe Meazza
Arbitru: Simone Sozza

În cadrul acestei etape de Serie A are loc meciul cu numărul 238 dintre cele două mari rivale. Ultimele două dueluri au fost înregistrate în semifinalele UEFA Champions League, din sezonul trecut. Atunci, Inter o învingea pe AC cu 2-0 și 1-0.

Înaintea meciului direct, cele două formații vin după trei victorii consecutive în campionatul intern. Gazdele din această seară au trecut de Monza, cu 2-0, de Cagliari, cu 2-0 și de Fiorentina, cu 4-0. De cealaltă parte, formația antrenată de Stefano Pioli s-a impus în fața celor de la Bologna, cu 2-0, Torino, cu 4-1 și AS Roma, cu 2-1.

Rezultate înregistrate în această seară

Wolves – Liverpool: 1-3

Reclamă

Partida dintre Wolves și Liverpool a contat pentru etapa a 5-a a noului sezon din Premier League. Gazdele au deschis rapid scorul prin reușita lui Hwang Hee-Chan, care a marcat cu un șut din interiorul careului. Totuși, „cormoranii” lui Jurgen Klopp au egalat în minutul 55, după ce Cody Gakpo a marcat din interiorul careului, după pasa lui Salah.

Ultimele două goluri au fost marcate aproape de finalul meciului. În minutul 85, Andrew Robertson a primit o pasă în careu și a marcat fără probleme. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+1, atunci când Hugo Bueno și-a trimis balonul în proprie poartă.

Manchester United – Brighton: 1-3

Trupa lui Erik ten Hag a fost condusă de „pescăruși” încă din minutul 20, atunci când Welbeck a deschis scorul, după un șut din interiorul careului, iar astfel a fost stabilit scorul primei reprize.  Repriza a 2-a le-a aparținut tot celor de la Brighton, echipa la care Adrian Mazilu va ajunge în iarnă.

Oaspeții au înscris în minutul 71, prin Laptey, iar la 2 minute de la această reușită, Hannibal a redus din diferență pentru Manchester United. Totuși, jucătorii lui ten Hag nu au reușit să întoarcă soarta meciului, iar „pescărușii” au plecat de pe Old Trafford cu 3 puncte.

Alte rezultate înregistrate în această seară:

Tottenham – Sheffield: 2-1

Freiburg – Dortmund: 2-4

RB Liepzig – Augsburg: 3-0

Juventus – Lazio: 3-1

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League Vezi toate știrile
Citește și