Închide meniul

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 23:12

Reclamă
A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

„A sunat Gigi Becali pe bancă?”. Aceasta a fost întrebarea care a apărut în startul celei de-a doua reprize a derby-ului FCSB – Farul, din etapa a 9-a a Ligii 1. Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au făcut două schimbări în startul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 0-0 după primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, dintre campioana şi vicecampioana României. Nemulţumiţi de rezultat, roş-albaştrii au introdus doi noi jucători la pauză.

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări, la pauză, în Farul – FCSB

David Miculescu şi-a făcut apariţia la începutul reprizei secunde. Acesta l-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care a fost unul dintre cei mai activi jucători ai FCSB-ului. În prelungirile primei reprize, italianul putea deschide scorul. A trimis mingea în poartă din centrarea lui Octavian Popescu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Şi Damjan Djokovic a intrat pe teren. Croatul fost introdus în locul lui Ovidiu Popescu. Mijlocaşul de 33 de ani era titular incontestabil în startul sezonului, dar apoi nu a mai fost pe placul patronului. Gigi Becali a fost convins că Ovidiu Popescu dă un randament mai mare decât fostul jucător de la CFR Cluj.

Surprinzător, pe teren a fost păstrat fundaşul central Siyabonga Ngezana, care primise cartonaş galben încă din startul partidei. Sud-africanul era expus şi risca să fie eliminat.

Reclamă

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 al derby-ului Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor nu a fost iertat de Sebastian Colţescu, care i-a arătat imediat cartonaş galben.

Sud-africanul a fost titularizat de Elias Charalambous şi a fost în centrul atenţiei în startul partidei de la Ovidiu. Ngezana a intervenit salvator la un şut al lui Kiki. S-a aruncat în faţa mingii şi a fost lovit din plin.

Fundaşul vicecampioanei a acuzat dureri şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. În cele din urmă, Ngezana şi-a revenit şi a fost anunţat de arbitrul partidei să părăsească terenul. Colţescu i-a şi făcut semn jucătorului să se ducă spre mijlocul terenului, pentru a putea reveni pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana a încercat totuşi să se întoarcă rapid, pentru a fi în careu la cornerul executat de rivali. Constantin Budescu, care era la colţul terenului, s-a revoltat şi i-a arătat arbitrului ce s-a întâmplat. „Centralul” nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat imediat pe Ngezana.

Fundaşul central a protestat degeaba după eroarea făcută. I s-a transmis să părăsească terenul. A avut însă mari probleme, din moment ce a primit atât de repede cartonaş galben.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și