Închide meniul

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 23:12

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

„A sunat Gigi Becali pe bancă?”. Aceasta a fost întrebarea care a apărut în startul celei de-a doua reprize a derby-ului FCSB – Farul, din etapa a 9-a a Ligii 1. Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au făcut două schimbări în startul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 0-0 după primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, dintre campioana şi vicecampioana României. Nemulţumiţi de rezultat, roş-albaştrii au introdus doi noi jucători la pauză.

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări, la pauză, în Farul – FCSB

David Miculescu şi-a făcut apariţia la începutul reprizei secunde. Acesta l-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care a fost unul dintre cei mai activi jucători ai FCSB-ului. În prelungirile primei reprize, italianul putea deschide scorul. A trimis mingea în poartă din centrarea lui Octavian Popescu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Şi Damjan Djokovic a intrat pe teren. Croatul fost introdus în locul lui Ovidiu Popescu. Mijlocaşul de 33 de ani era titular incontestabil în startul sezonului, dar apoi nu a mai fost pe placul patronului. Gigi Becali a fost convins că Ovidiu Popescu dă un randament mai mare decât fostul jucător de la CFR Cluj.

Surprinzător, pe teren a fost păstrat fundaşul central Siyabonga Ngezana, care primise cartonaş galben încă din startul partidei. Sud-africanul era expus şi risca să fie eliminat.

Reclamă

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 al derby-ului Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor nu a fost iertat de Sebastian Colţescu, care i-a arătat imediat cartonaş galben.

Sud-africanul a fost titularizat de Elias Charalambous şi a fost în centrul atenţiei în startul partidei de la Ovidiu. Ngezana a intervenit salvator la un şut al lui Kiki. S-a aruncat în faţa mingii şi a fost lovit din plin.

Fundaşul vicecampioanei a acuzat dureri şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. În cele din urmă, Ngezana şi-a revenit şi a fost anunţat de arbitrul partidei să părăsească terenul. Colţescu i-a şi făcut semn jucătorului să se ducă spre mijlocul terenului, pentru a putea reveni pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana a încercat totuşi să se întoarcă rapid, pentru a fi în careu la cornerul executat de rivali. Constantin Budescu, care era la colţul terenului, s-a revoltat şi i-a arătat arbitrului ce s-a întâmplat. „Centralul” nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat imediat pe Ngezana.

Fundaşul central a protestat degeaba după eroarea făcută. I s-a transmis să părăsească terenul. A avut însă mari probleme, din moment ce a primit atât de repede cartonaş galben.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și