Închide meniul

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Oricine ar fi rupt ușa”

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 19:26

Reclamă
Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: Oricine ar fi rupt ușa”

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Oficialul vicecampioanei i-a luat apărarea lui „Reghe”, după ce acesta este aproape de o nouă aventură în zona golfului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova după ce o echipă din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro.

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Oficialul de la FCSB nu îl judecă pe „Reghe”

Mihai Stoica este de părere că Laurențiu Reghecampf nu ar trebui să fie judecat pentru faptul că a ales să plece de la Universitatea Craiova, pentru a antrena în zona golfului. Managerul general de la vicecampioana României crede că orice tehnician ar fi ales să plece în Arabia Saudită, având în vedere nivelul campionatului, dar și salariile oferite de către șeici.

„Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

Reclamă

(n.r. Dacă ar fi plecat antrenorul de la clubul său) Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. pe Reghecampf)”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Laurențiu Reghecampf o părăsește pe Universitatea Craivoa după doar 7 meciuri petrecute pe banca oltenilor. În cadrul acestor partide, „Reghe” a obținut 4 victorii și un rezultat de egalitate. De asemenea, formația patronată de Mihai Rotaru a fost învinsă de 2 ori, în al 2-lea mandat al lui Reghecampf, de Farul (0-2) și de FCSB (0-3).

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Patronul alb-albaştrilor nu l-a putut convinge pe Reghecampf să rămână şi va aduce un interimar pentru următoarele partide. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Corneliu Papură (50 de ani) va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta va prelua funcţia imediat şi se va ocupa de pregătirea echipei. Ar urma să fie lăsat cel puţin până în iarnă, când se va decide dacă va fi păstrat până la finalul sezonului.

Papură a mai fost antrenor la echipa din Bănie în trei mandate. Ultima dată a condus-o pe Universitatea Craiova între noiembrie 2020 şi ianuarie 2021. A avut atunci 3 victorii, 7 remize şi o înfrângere.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League Vezi toate știrile
Citește și