Închide meniul

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Oricine ar fi rupt ușa”

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 19:26

Reclamă
Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: Oricine ar fi rupt ușa”

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Oficialul vicecampioanei i-a luat apărarea lui „Reghe”, după ce acesta este aproape de o nouă aventură în zona golfului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova după ce o echipă din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro.

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Oficialul de la FCSB nu îl judecă pe „Reghe”

Mihai Stoica este de părere că Laurențiu Reghecampf nu ar trebui să fie judecat pentru faptul că a ales să plece de la Universitatea Craiova, pentru a antrena în zona golfului. Managerul general de la vicecampioana României crede că orice tehnician ar fi ales să plece în Arabia Saudită, având în vedere nivelul campionatului, dar și salariile oferite de către șeici.

„Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

Reclamă

(n.r. Dacă ar fi plecat antrenorul de la clubul său) Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. pe Reghecampf)”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Laurențiu Reghecampf o părăsește pe Universitatea Craivoa după doar 7 meciuri petrecute pe banca oltenilor. În cadrul acestor partide, „Reghe” a obținut 4 victorii și un rezultat de egalitate. De asemenea, formația patronată de Mihai Rotaru a fost învinsă de 2 ori, în al 2-lea mandat al lui Reghecampf, de Farul (0-2) și de FCSB (0-3).

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Patronul alb-albaştrilor nu l-a putut convinge pe Reghecampf să rămână şi va aduce un interimar pentru următoarele partide. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Corneliu Papură (50 de ani) va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta va prelua funcţia imediat şi se va ocupa de pregătirea echipei. Ar urma să fie lăsat cel puţin până în iarnă, când se va decide dacă va fi păstrat până la finalul sezonului.

Papură a mai fost antrenor la echipa din Bănie în trei mandate. Ultima dată a condus-o pe Universitatea Craiova între noiembrie 2020 şi ianuarie 2021. A avut atunci 3 victorii, 7 remize şi o înfrângere.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și