Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova! I-a fost plătită deja clauza de reziliere de 300.000 de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 16:07 / Actualizat: 18 septembrie 2023, 17:53

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova! I-a fost plătită deja clauza de reziliere de 300.000 de euro

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă / Hepta

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova. Veste bombă în fotbalul românesc. Cel de-al doilea său mandat pe banca echipei lui Mihai Rotaru se încheie după mai puţin de două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, o echipă din Arabia Saudită l-a convins deja pe antrenorul în vârstă de 47 de ani. Mai mult, i-a achitat deja şi clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova!

Revenit în luna iulie pe banca grupării din Bănie, Reghe a rezistat numai şapte meciuri. A adunat 4 victorii, o remiză şi 2 înfrângeri. Universitatea Craiova este în prezeent pe locul secund în Liga 1, la 4 puncte în spatele liderului FCSB

Laurențiu Reghecampf revine în Golf. Le-a mai antrenat până acum pe Al-Hilal (Arabia Saudită, 2014-2015), Al Wahda (2017-2018, Emiratele Arabe Unite), Al-Wasl (2019-2020, Emiratele Arabe Unite) și Al Ahli (2021, Arabia Saudită).

Laurenţiu Reghecampf va primi un salariu fabulos la arabi. Va încasa nu mai puţin de 1.2 milioane de euro pe an, în Arabia Saudită, anunţă iamsport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru trebuie să îi găsească repede înlocuitor. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Laurenţiu Reghecampf, furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Antrenorul oltenilor a contestat eliminarea lui Badelj.

Sunt foarte importante cele 3 puncte. Sun puţin dezamăgit că nu am putut să marcăm al patrulea gol, aveam şanse mari să. Primim un cartonaş roşu care mi se pare o joacă. Cine a fost la VAR trebuie să înţeleagă nu se pot juca cu destinul unui club, unui antrenor. Nu mă interesează cine a fost la VAR. Am suferit foarte mult după acel cartonaş, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor. Am avut ocazii şi în 10 şi asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc şi vreau să o am la fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult. Mă bucur pentru el că a avut un joc foarte bun. Nu mai contează că am luat un galben. Când vezi un falt, e normal să ţipi şi să nu vorbeşti în şoaptă pentru că eşti pe stadion. Nu mai contează cartonaşul galben pe care l-am încasat. Foarte repede sunt deranjaţi aceşti băieţi. Le-am spus că nu îmi dau seama, mai strigi la un contact. Prea uşor se joacă cu aceste cartonaşe. Nu facem multe lucruri. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci. Atitudinea, jocul dur, la minge. Altfel, vom avea probleme la fiecare meci. Trebuie să marcăm, să nu fim surprinşi pe contraatac”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și