Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova: „S-a pariat pe el, era personajul principal!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 21:10

Reclamă
Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova: „S-a pariat pe el, era personajul principal!

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Hepta

Gică Craioveanu a rămas uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Fostul director de imagine al grupării din Bănie se teme pentru ceea ce urmează la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal„, a fost prima reacţie a lui Craioveanu. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Laurenţiu Reghecampf a plecat deja în Arabia de Sud pentru a semna cu noua sa echipă. I-a fost plătită cauza de reziliere pe care o avea în contractul cu Universitatea Craiova, de 300.000 de euro.

Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Reclamă

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti„, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Rotaru a recunoscut că mai lipseşte doar anunţul oficial al despărţirii de Laurenţiu Reghecampf.

Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, pentru a 2-a oară, pe data de 26 iulie. Acesta a adunat 7 meciuri pe banca oltenilor, în care a obținut 4 victorii, și un rezultat de egalitate. De asemenea, oltenii au suferit și două înfrângeri, cu „Reghe” pe bancă. Este vorba despre meciurile cu Farul (0-2) și cu FCSB (0-3).

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită

În decursul zilei de astăzi, Laurențiu Reghecampf a fost văzut pe aeroportul din Otopeni, de unde pleca spre Arabia Saudită, pentru a semna contractul cu noua sa formație.

„Reghe” va deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care românul l-a mai pregătit în trecut.

În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hattrick) și Malcom.

Potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf va primi un salariu impresionant. Este vorba despre suma de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” Vezi toate știrile
Citește și