Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova: „S-a pariat pe el, era personajul principal!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 21:10

Reclamă
Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova: „S-a pariat pe el, era personajul principal!

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Hepta

Gică Craioveanu a rămas uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Fostul director de imagine al grupării din Bănie se teme pentru ceea ce urmează la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal„, a fost prima reacţie a lui Craioveanu. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Laurenţiu Reghecampf a plecat deja în Arabia de Sud pentru a semna cu noua sa echipă. I-a fost plătită cauza de reziliere pe care o avea în contractul cu Universitatea Craiova, de 300.000 de euro.

Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Reclamă

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti„, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Rotaru a recunoscut că mai lipseşte doar anunţul oficial al despărţirii de Laurenţiu Reghecampf.

Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, pentru a 2-a oară, pe data de 26 iulie. Acesta a adunat 7 meciuri pe banca oltenilor, în care a obținut 4 victorii, și un rezultat de egalitate. De asemenea, oltenii au suferit și două înfrângeri, cu „Reghe” pe bancă. Este vorba despre meciurile cu Farul (0-2) și cu FCSB (0-3).

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită

În decursul zilei de astăzi, Laurențiu Reghecampf a fost văzut pe aeroportul din Otopeni, de unde pleca spre Arabia Saudită, pentru a semna contractul cu noua sa formație.

„Reghe” va deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care românul l-a mai pregătit în trecut.

În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hattrick) și Malcom.

Potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf va primi un salariu impresionant. Este vorba despre suma de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și