Închide meniul

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 14:33

Reclamă
Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua. Unul dintre avocaţii care susţin la tribunal punctul de vedere al FCSB, Virgil Boglea, nu este deloc optimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are un plan pentru a obţine victoria în instanţă cu clubul Armatei. De partea cealaltă, Florin Talpan şi-a proclamat şi el victoria.

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot”

„Palmaresul era al echipei Steaua, eu m-am divizat, eu eram Steaua și atunci sunt elemente noi, ca atare cerem revizuirea la hotărârea aceea, care ne încurcă cu toate. Revenim, mai avem încă două procese. Noi o să avem marcă notorie Steaua, ei o să aibă marcă înregistrată.

Marca notorie bate marca înregistrată. Eu știu și juridic mai bine ca avocații. Când știi matematică și juridic știi. Dacă ești prost, poți să citești degeaba legile. La mine articolul este în minte și în inimă, iar în suflet este dreptatea. Doar dacă citesc puțin s-a întipărit toată cartea de drept în mintea mea. 

(n.r. o să aveți marcă notorie) Da, la revedere. Și eu sunt Steaua. O să le cer să nu mai aibă drept să folosească. O să vină vremea aceea când ei nu o să se mai numească CSA Steaua, o să numească CSA Armata sau CSA Oprița. O să vină vremea asta, dar durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele de Steaua la fotbal. 

Reclamă

Eu pot să cer despăgubiri. Ei nu pot să ceară pentru că eu le-am făcut imagine atâția ani. Eu le-am ridicat brandul, eu pot să le cer pentru că mi-au adus prejudicii. M-au plimbat pe la Buzău, pe la Târgoviște, scandaluri cu suporterii.

Ei au avut tupeu, dacă nu se impunea Ciolacu, nici acum nu jucam pe Ghencea. Ei au tupeu mare că sunt și ei generali, colonei. Dați afară toți de acolo și scoși la pensie. Faceți prejudicii și abuzuri în serviciu. Curtea de Conturi pe ei și gata”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Virgil Boglea: „Decizia va fi într-un singur sens”

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Instanţa a decis astăzi să amâne cauza, până la data de 2 octombrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost reprezentată în instanţă de către avocații Adrian Căvescu, Dan Idita și Virgil Boglea. Ultimul a părăsit sala de judecată, după ce mai multe cereri făcute de FCSB au fost respinse de instanţă.

“Observând comportamentul instanţei, am toate suspiciunile că decizia va fi într-un sens. Avem o cerere de recuzare, să vedem dacă vom intra cu un alt complet de judecată”, a declarat avocatul Virgil Boglea, pentru sursa de mai sus.

De partea cealaltă, CSA Steaua a fost reprezentată în instanţă de către juristul clubului, Florin Talpan. Acesta a avut mai multe intervenţii pe parcursul judecării cauzei.

CSA Steaua solicită despăgubiri de la clubul lui Gigi Becali. Clubul Armatei susţine că societatea deţinută de milionarul din Pipera a folosit fără drept marca „Steaua”. Marca „Steaua” a fost obţinută definitiv în instanţă de către clubul CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și