Închide meniul

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Virgil Boglea: „Decizia va fi într-un singur sens”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 12:40

Reclamă
Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Virgil Boglea: „Decizia va fi într-un singur sens

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua!

Virgil Boglea, unul dintre avocaţii care o apără pe FCSB în acest proces / Facebook

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Instanţa a decis astăzi să amâne cauza, până la data de 2 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost reprezentată în instanţă de către avocații Adrian Căvescu, Dan Idita și Virgil Boglea. Ultimul a părăsit sala de judecată, după ce mai multe cereri făcute de FCSB au fost respinse de instanţă.

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

“Observând comportamentul instanţei, am toate suspiciunile că decizia va fi într-un sens. Avem o cerere de recuzare, să vedem dacă vom intra cu un alt complet de judecată”, a declarat avocatul Virgil Boglea, pentru fanatik.ro.

De partea cealaltă, CSA Steaua a fost reprezentată în instanţă de către juristul clubului, Florin Talpan. Acesta a avut mai multe intervenţii pe parcursul judecării cauzei.

CSA Steaua solicită despăgubiri de la clubul lui Gigi Becali. Clubul Armatei susţine că societatea deţinută de milionarul din Pipera a folosit fără drept marca „Steaua”. Marca „Steaua” a fost obţinută definitiv în instanţă de către clubul CSA Steaua.

Reclamă
Reclamă

Florin Talpan a lipsit în ultima vreme din spaţiul public

După ce premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la clubul CSA Steaua, juristul Florin Talpan nu a mai apărut în spaţiul public. Corpul de Control al premierului nu a constatat nereguli grave la clubul CSA Steaua, dar a recomandat ca închirierea stadionului Ghencea să se facă după proceduri transparente.

Florin Talpan a făcut public, la jumătatea lunii iulie, un document din 2004 prin care Gigi Becali cerea consimţământul prin care să poată folosi marca Steaua. Talpan a spus că acea cerere a primit aviz negativ din partea conducerii clubului armatei. Talpan a susţinut că documentul respectiv a stat la baza tuturor victoriilor obţinute de el în instanţă contra FCSB.

În 2004, el singur a spus că nu deține marca și nu are Steaua. De ce spune că e Steaua? În document, ne-a solicitat consimțământul să folosească marca Steaua și noi i-am dat aviz negativ. Din cauza acestui document, el a pierdut toate procesele. El nu recunoaște documentul ăsta?

Reclamă

V-am mai dat un document. El, fără consimțământul nostru, a înregistrat ‘FC Steaua București’. Cum să fie FC Steaua București în comuna Mogoșoaia? E din anul 2003. El a înregistrat acest nume fără aprobare de la noi. Cum să fie Steaua București în satul Mogoșoaia?”, a spus Florin Talpan la digisport.ro.

Gigi Becali: „Talpan face armata de râs”

Gigi Becali se judecă în instanţă cu Florin Talpan şi într-un proces de calomnie. Iniţial, Florin Talpan a câştigat, dar, recent, Judecătoria Dorohoi a decis să îi dea câştig de cauză lui Becali. Decizia nu e definitivă.

„Cred eu că i-a venit sfârșitul lui Talpan, în 2-3 săptămâni va fi schimbat. Pentru ce îl mai țin? Face Armata de râs. E dubios că încă e ținut acolo.

Încă nu mi-a dat banii, îi execută casa de la Botoșani. Nu vrea să dea banii. Dă, ma, banii pe care mi i-ai luat. Sunt 30.000 de euro, i-a pus sechestru pe conturi”, declara Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Suma era stabilită în urma unui proces de calomnie din 2018, atunci când Florin Talpan susţinea şi că a cheltuit banii de la Becali, pentru a acoperi un credit.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și