Închide meniul

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 14:33

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua. Unul dintre avocaţii care susţin la tribunal punctul de vedere al FCSB, Virgil Boglea, nu este deloc optimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are un plan pentru a obţine victoria în instanţă cu clubul Armatei. De partea cealaltă, Florin Talpan şi-a proclamat şi el victoria.

Gigi Becali e convins că va învinge în instanţă clubul CSA Steaua: „O să le luăm tot”

„Palmaresul era al echipei Steaua, eu m-am divizat, eu eram Steaua și atunci sunt elemente noi, ca atare cerem revizuirea la hotărârea aceea, care ne încurcă cu toate. Revenim, mai avem încă două procese. Noi o să avem marcă notorie Steaua, ei o să aibă marcă înregistrată.

Marca notorie bate marca înregistrată. Eu știu și juridic mai bine ca avocații. Când știi matematică și juridic știi. Dacă ești prost, poți să citești degeaba legile. La mine articolul este în minte și în inimă, iar în suflet este dreptatea. Doar dacă citesc puțin s-a întipărit toată cartea de drept în mintea mea. 

(n.r. o să aveți marcă notorie) Da, la revedere. Și eu sunt Steaua. O să le cer să nu mai aibă drept să folosească. O să vină vremea aceea când ei nu o să se mai numească CSA Steaua, o să numească CSA Armata sau CSA Oprița. O să vină vremea asta, dar durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele de Steaua la fotbal. 

Reclamă

Eu pot să cer despăgubiri. Ei nu pot să ceară pentru că eu le-am făcut imagine atâția ani. Eu le-am ridicat brandul, eu pot să le cer pentru că mi-au adus prejudicii. M-au plimbat pe la Buzău, pe la Târgoviște, scandaluri cu suporterii.

Ei au avut tupeu, dacă nu se impunea Ciolacu, nici acum nu jucam pe Ghencea. Ei au tupeu mare că sunt și ei generali, colonei. Dați afară toți de acolo și scoși la pensie. Faceți prejudicii și abuzuri în serviciu. Curtea de Conturi pe ei și gata”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Virgil Boglea: „Decizia va fi într-un singur sens”

Primul termen în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua! Instanţa a decis astăzi să amâne cauza, până la data de 2 octombrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost reprezentată în instanţă de către avocații Adrian Căvescu, Dan Idita și Virgil Boglea. Ultimul a părăsit sala de judecată, după ce mai multe cereri făcute de FCSB au fost respinse de instanţă.

“Observând comportamentul instanţei, am toate suspiciunile că decizia va fi într-un sens. Avem o cerere de recuzare, să vedem dacă vom intra cu un alt complet de judecată”, a declarat avocatul Virgil Boglea, pentru sursa de mai sus.

De partea cealaltă, CSA Steaua a fost reprezentată în instanţă de către juristul clubului, Florin Talpan. Acesta a avut mai multe intervenţii pe parcursul judecării cauzei.

CSA Steaua solicită despăgubiri de la clubul lui Gigi Becali. Clubul Armatei susţine că societatea deţinută de milionarul din Pipera a folosit fără drept marca „Steaua”. Marca „Steaua” a fost obţinută definitiv în instanţă de către clubul CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și