Închide meniul

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0: „E un distrugător de meciuri”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 18:14

Reclamă
Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0: E un distrugător de meciuri”

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0

Colaj Adrian Mititelu Jr - Istvan Kovacs / Hepta - Profimediaimages

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs, după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Fiul patronului de la FCU Craiova nu l-a „iertat” pe central, după deciziile luate de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul dintre CFR și Petrolul, câștigat de ardeleni cu 1-0, Istvan Kovacs nu le-a acordat o lovitură de la 11 metri „lupilor galbeni”, după ce, pe reluare, s-a văzut că Ajeti l-a călcat pe Gomes în interiorul careului.

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Ce a cerut fiul patronului din Bănie

Adrian Mititelu Jr l-a făcut praf pe centralul din Carei, după ce decizia de a nu acorda penalty pentru Petrolul la meciul din Gruia a stârnit un val de reacții în fotbalul românesc.

Fiul patronului de la FCU Craiova este de părere că Istvan Kovacs este un „distrugător de meciuri” și că echipa din Bănie pleacă cu un dezavantaj în momentul în care centralul oficializează meciurile acesteia. De asemenea, fiul lui Adrian Mititelu a dat și anumite exemple în care echipa sa a fost dezavantajată de centralul din Carei.

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

Reclamă

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr: „Ar merita să fie scos din arbitraj”

Adrian Mititelu Jr a continuat seria de declarații dure la adresa centralului. Fiul patronului din Bănie este de părere că Istvan Kovacs este arogant, iar din această cauză nu verifică fazele controversate cu ajutorul arbitrajului video.

„Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, încât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț”, a mai spus Adrian Mititelu Jr, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și