Închide meniul

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0: „E un distrugător de meciuri”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 18:14

Reclamă
Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0: E un distrugător de meciuri”

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0

Colaj Adrian Mititelu Jr - Istvan Kovacs / Hepta - Profimediaimages

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs, după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Fiul patronului de la FCU Craiova nu l-a „iertat” pe central, după deciziile luate de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul dintre CFR și Petrolul, câștigat de ardeleni cu 1-0, Istvan Kovacs nu le-a acordat o lovitură de la 11 metri „lupilor galbeni”, după ce, pe reluare, s-a văzut că Ajeti l-a călcat pe Gomes în interiorul careului.

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Ce a cerut fiul patronului din Bănie

Adrian Mititelu Jr l-a făcut praf pe centralul din Carei, după ce decizia de a nu acorda penalty pentru Petrolul la meciul din Gruia a stârnit un val de reacții în fotbalul românesc.

Fiul patronului de la FCU Craiova este de părere că Istvan Kovacs este un „distrugător de meciuri” și că echipa din Bănie pleacă cu un dezavantaj în momentul în care centralul oficializează meciurile acesteia. De asemenea, fiul lui Adrian Mititelu a dat și anumite exemple în care echipa sa a fost dezavantajată de centralul din Carei.

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

Reclamă

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr: „Ar merita să fie scos din arbitraj”

Adrian Mititelu Jr a continuat seria de declarații dure la adresa centralului. Fiul patronului din Bănie este de părere că Istvan Kovacs este arogant, iar din această cauză nu verifică fazele controversate cu ajutorul arbitrajului video.

„Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, încât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț”, a mai spus Adrian Mititelu Jr, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și