Închide meniul

Fază controversată în CFR Cluj – Petrolul! Istvan Kovacs nu a acordat penalty la intervenţia lui Ajeti la Gomes: „E şocant!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 23:12

Reclamă
Fază controversată în CFR Cluj – Petrolul! Istvan Kovacs nu a acordat penalty la intervenţia lui Ajeti la Gomes: „E şocant!

Fază controversată în CFR Cluj - Petrolul

Istvan Kovacs a decis să nu acorde penalty / Captură Digi Sport

Fază extrem de controversată în meciul CFR Cluj – Petrolul, ultimul al etapei a 9-a din Liga 1. Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lupii” au primit un corner în startul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj. Mingea a fost centrată în centrul careului, iar Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes.

Fază controversată în CFR Cluj – Petrolul

Fundaşul central al ardelenilor s-a dus cu talpa pe piciorul adversarului şi, în cele din urmă, balonul a fost îndepărtat de jucătorii CFR-ului. Istvan Kovacs nu a intervenit.

La primul moment de întrerupere al jocului a aşteptat o veste din cabina VAR. A fost anunţat că nu a fost fault şi că nu este penalty.

Totuşi, după ce au fost difuzate reluările, decizia luată de „centralul” partidei i-a contrariat pe comentatori. Aceştia nu şi-au putut explica de ce nu s-a acordat lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Penalty clar! E şocant. Ajeti s-a dus cu piciorul în faţă şi l-a faultat evident. Este penalty toată ziua!„, au declarat comentatorii Digi Sport. Faza se poate vedea AICI.

Decizia luată de Istvan Kovacs vine la o zi după ce Sebastian Colţescu a fost atacat în termeni duri pentru că i-a acordat penalty lui FCSB în derby-ul cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj, revoltat de penalty-ul primit de FCSB cu Farul

În minutul 55, arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalty după un duel între Tudor Băluţă şi Adrian Şut. Darius Olaru a transformat penalty-ul în minutul 58. Cristian Balaj, preşedintele CFR-ului, a avut o reacţie categorică.

E complicat să mă pronunț eu. De ce zicem că nu a fost penalty? Atacantul l-a lovit pe apărător, acesta a căzut. La FCSB se dă penalty când se întâmplă astfel de lucruri. Noi am discutat de faza de penalty din meciul cu FCSB în Ghencea și am spus punctul de vedere.

Faza de aseară e și mai hilară. Cei de la CCA trebuie să analizeze. Atacantul l-a lovit pe apărător, a mai făcut un pas, și-a adus aminte că a fost contact și când e vorba de FCSB astfel de faze trebuie sancționate.

Așa că ne aliniem și mergem mai departe. Înseamnă că asta e normalitatea. Diferența din clasament e făcută de două lovituri de pedeapsă, care au stabilit învingătoarea în două meciuri în care rezultatul final probabil ar fi fost egal”, a declarat Cristi Balaj pentru playsport.ro.

Gică Hagi a făcut scandal după Farul-FCSB 0-1

Gică Hagi a fost convins că penalty-ul care a decis derby-ul de la Ovidiu nu trebuia acordat.

Nu o să stau să mă agăț de un penalty după o simulare. Nu s-a consultat VAR-ul. Dar trebuie să jucăm mai bine, puteam să câștigăm lejer dacă eram noi. Cred că am făcut un meci destul de bun, dar nu cum mi-am dorit eu.

Clubul are o conducere, ei trebuie să vorbească despre penalty. Toți cei care am fost pe stadion am văzut, era o simulare și s-a dat penalty. Nu mai există respect. Dar trebuia să marcăm goluri, important e să ai gândul să marchezi în orice meci și mai ales să nu primești gol, dar asta e.

Reclamă

Campionatul e pierdut însă, acum stăm să evaluăm șansele de calificare în play-off. Dacă acasă primim ce am primit astăzi ne va fi foarte greu„, a răbufnit Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și