Închide meniul

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo! Decizia luată de UEFA

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 16:52

Reclamă
Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo! Decizia luată de UEFA

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

Au fost incidente la meciul României, de pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-a aflat pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională. UEFA a decis ca „tricolorii” să dispute un meci fără spectatori. De asemenea, FRF a fost amendată cu suma de 52.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza bannerelor cu tentă politică afişate de suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor”.

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

FRF a publicat decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

„UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu se va disputa în spatele ușilor închise.

Reclamă

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programata pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Federația Română de Fotbal respinge comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului cu Kosovo și reiterează principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv. De asemenea, FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane. Totodată, așteptăm cu interes de la organele abilitate rezultatele cercetării legale în funcție de faptele comise de spectatorii care au determinat întreruperea meciului cu Kosovo”, a anunţat FRF.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo. Suporterii lui Partizan Belgrad au afişat un banner în timpul meciului amical de baschet contra celor de la Fuenlabrada, formaţie din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Pe bucata de pânză, în culorile steagului României, fanii sârbi au scris în limba română mesajul: „Vă mulţumesc, fraţilor”.

Gestul ultraşilor „Uniţi sub tricolor” nu a trecut neobservat de fanii sârbi. La meciul amical de baschet dintre Partizan Belgrad şi Fuenlabrada din Spania, sârbii le-au mulţumit românilor pentru bannerul din timpul meciului România – Kosovo care a dus la suspendarea partidei timp de 40 de minute.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și