Închide meniul

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo! Decizia luată de UEFA

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 16:52

Reclamă
Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo! Decizia luată de UEFA

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

Au fost incidente la meciul României, de pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-a aflat pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională. UEFA a decis ca „tricolorii” să dispute un meci fără spectatori. De asemenea, FRF a fost amendată cu suma de 52.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza bannerelor cu tentă politică afişate de suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor”.

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

FRF a publicat decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

„UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu se va disputa în spatele ușilor închise.

Reclamă

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programata pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Federația Română de Fotbal respinge comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului cu Kosovo și reiterează principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv. De asemenea, FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane. Totodată, așteptăm cu interes de la organele abilitate rezultatele cercetării legale în funcție de faptele comise de spectatorii care au determinat întreruperea meciului cu Kosovo”, a anunţat FRF.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo. Suporterii lui Partizan Belgrad au afişat un banner în timpul meciului amical de baschet contra celor de la Fuenlabrada, formaţie din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Pe bucata de pânză, în culorile steagului României, fanii sârbi au scris în limba română mesajul: „Vă mulţumesc, fraţilor”.

Gestul ultraşilor „Uniţi sub tricolor” nu a trecut neobservat de fanii sârbi. La meciul amical de baschet dintre Partizan Belgrad şi Fuenlabrada din Spania, sârbii le-au mulţumit românilor pentru bannerul din timpul meciului România – Kosovo care a dus la suspendarea partidei timp de 40 de minute.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și