Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Şi lui Manchester City i-ar fi greu!”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 12:28

Reclamă
Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Şi lui Manchester City i-ar fi greu!

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei. În ciuda faptului că Jeonbuk a învins-o pe Kitchee, după cinci meciuri fără victorie, „Bursucul” s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a obţinut un succes cu Jeonbuk, în primul meci din grupele Ligii Campionilor Asiei. Trupa tehnicianului român a pus capăt astfel unei serii de cinci meciuri fără victorie.

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a tras concluziile, după primul succes înregistrat în Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român a recunoscut că echipa sa a prestat un joc modest în ultima perioadă, însă s-a declarat bucuros de succesul cu Kitchee.

Acesta a mai mărturisit că resimte din plin lipsa a cinci jucători, convocaţi la naţionalele lor pentru Jocurile Asiatice. „Bursucul” a declarat că orice echipă, chiar şi Manchester City, ar acuza lipsa a cinci titulari din echipă.

„Liga Campionilor Asiei este o competiție grea. Am condus jocul și am marcat primul gol. Am primit un gol egalizator, dar am marcat rapid și am trecut la conducere. A fost un meci care m-a eliberat de povara pe care o simțeam. A fost un rezultat bun având în vedere moralul echipei. Sper să văd aceeași atitudine și în meciul următor.

Reclamă

Am spus deja asta de mai multe ori. Pierderea a cinci jucători titulari nu reprezintă ceva ușor în lumea fotbalului. Și unor echipe ca Manchester City și Barcelona le-ar fi greu să acopere absența a cinci titulari. E dificil să găsești o soluție într-un calendar atât de încărcat.

Încercăm să depășim asta, dar nu este o sarcină ușoară. Programul meciurilor continuă. Când am preluat prima dată funcția, îl avem pe Cho Gue-sung. În zilele noastre, este dificil să aduci un jucător ca Cho Gue-sung”, a declarat Dan Petrescu, în presa din Coreea de Sud.

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri. Jeonbuk, echipa antrenată de antrenorul român, a obţinut un succes în primul meci din Liga Campionilor Asiei, învingând-o pe Kitchee cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu şi-a început parcursul din Liga Campionilor Asiei pe teren propriu. Jeonbuk a întâlnit-o pe Kitchee, şi s-a impus la limită, cu scorul de 2-1.

Hong Jeong-Ho a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu în minutul 6. Ulterior, după pauză, Kitchee a reuşit să egaleze prin Mikael, în minutul 56.

Cinci minute mai târziu, Jeonbuk a preluat din nou conducerea pe tabelă, după ce a marcat prin Han Kyo-Won.

În runda următoare din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk se va deplasa în Thailanda, pentru duelul cu Bagkok.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și