Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Şi lui Manchester City i-ar fi greu!”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 12:28

Reclamă
Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei: „Şi lui Manchester City i-ar fi greu!

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei. În ciuda faptului că Jeonbuk a învins-o pe Kitchee, după cinci meciuri fără victorie, „Bursucul” s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a obţinut un succes cu Jeonbuk, în primul meci din grupele Ligii Campionilor Asiei. Trupa tehnicianului român a pus capăt astfel unei serii de cinci meciuri fără victorie.

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a tras concluziile, după primul succes înregistrat în Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român a recunoscut că echipa sa a prestat un joc modest în ultima perioadă, însă s-a declarat bucuros de succesul cu Kitchee.

Acesta a mai mărturisit că resimte din plin lipsa a cinci jucători, convocaţi la naţionalele lor pentru Jocurile Asiatice. „Bursucul” a declarat că orice echipă, chiar şi Manchester City, ar acuza lipsa a cinci titulari din echipă.

„Liga Campionilor Asiei este o competiție grea. Am condus jocul și am marcat primul gol. Am primit un gol egalizator, dar am marcat rapid și am trecut la conducere. A fost un meci care m-a eliberat de povara pe care o simțeam. A fost un rezultat bun având în vedere moralul echipei. Sper să văd aceeași atitudine și în meciul următor.

Reclamă

Am spus deja asta de mai multe ori. Pierderea a cinci jucători titulari nu reprezintă ceva ușor în lumea fotbalului. Și unor echipe ca Manchester City și Barcelona le-ar fi greu să acopere absența a cinci titulari. E dificil să găsești o soluție într-un calendar atât de încărcat.

Încercăm să depășim asta, dar nu este o sarcină ușoară. Programul meciurilor continuă. Când am preluat prima dată funcția, îl avem pe Cho Gue-sung. În zilele noastre, este dificil să aduci un jucător ca Cho Gue-sung”, a declarat Dan Petrescu, în presa din Coreea de Sud.

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri

Dan Petrescu „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie după cinci meciuri. Jeonbuk, echipa antrenată de antrenorul român, a obţinut un succes în primul meci din Liga Campionilor Asiei, învingând-o pe Kitchee cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu şi-a început parcursul din Liga Campionilor Asiei pe teren propriu. Jeonbuk a întâlnit-o pe Kitchee, şi s-a impus la limită, cu scorul de 2-1.

Hong Jeong-Ho a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu în minutul 6. Ulterior, după pauză, Kitchee a reuşit să egaleze prin Mikael, în minutul 56.

Cinci minute mai târziu, Jeonbuk a preluat din nou conducerea pe tabelă, după ce a marcat prin Han Kyo-Won.

În runda următoare din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk se va deplasa în Thailanda, pentru duelul cu Bagkok.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și