Închide meniul
NEWS ALERT

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 15:35

Reclamă
FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

Paul Răducanu este noul antrenor al lui FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor. Paul Răducan este alesul lui Adrian Mititelu, după despărţirea de Nicolae Dică. Acesta va prelua echipa de pe locul 8, cu 12 puncte acumulate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o lună în care oltenii au fost conduşi de cuplul Vasilică-Drăgan, Paul Răducan a fost alesul lui Mititelu, anunţul fiind făcut prin intermediul unui comunicat.

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

”Bine ai revenit, Paul Răducan!

Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei noastre. Se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică și Vali David.

El a semnat un contract valabil până la 30.06.2024. Îi urăm mult succes și îi dorim cât mai multe victorii”, a transmis FCU 1948 Craiova, pe Facebook.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs, după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Fiul patronului de la FCU Craiova nu l-a „iertat” pe central, după deciziile luate de acesta.

Fiul patronului de la FCU Craiova este de părere că Istvan Kovacs este un „distrugător de meciuri” și că echipa din Bănie pleacă cu un dezavantaj în momentul în care centralul oficializează meciurile acesteia. De asemenea, fiul lui Adrian Mititelu a dat și anumite exemple în care echipa sa a fost dezavantajată de centralul din Carei.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni Vezi toate știrile
Citește și