Închide meniul
NEWS ALERT

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 15:35

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

Paul Răducanu este noul antrenor al lui FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor. Paul Răducan este alesul lui Adrian Mititelu, după despărţirea de Nicolae Dică. Acesta va prelua echipa de pe locul 8, cu 12 puncte acumulate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o lună în care oltenii au fost conduşi de cuplul Vasilică-Drăgan, Paul Răducan a fost alesul lui Mititelu, anunţul fiind făcut prin intermediul unui comunicat.

FC U Craiova 1948 şi-a numit oficial noul antrenor

”Bine ai revenit, Paul Răducan!

Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei noastre. Se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică și Vali David.

El a semnat un contract valabil până la 30.06.2024. Îi urăm mult succes și îi dorim cât mai multe victorii”, a transmis FCU 1948 Craiova, pe Facebook.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs

Adrian Mititelu Jr l-a atacat pe Istvan Kovacs, după decizia controversată din CFR-Petrolul 1-0. Fiul patronului de la FCU Craiova nu l-a „iertat” pe central, după deciziile luate de acesta.

Fiul patronului de la FCU Craiova este de părere că Istvan Kovacs este un „distrugător de meciuri” și că echipa din Bănie pleacă cu un dezavantaj în momentul în care centralul oficializează meciurile acesteia. De asemenea, fiul lui Adrian Mititelu a dat și anumite exemple în care echipa sa a fost dezavantajată de centralul din Carei.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și