Închide meniul

Adrian Mazilu, după ce a dat două pase de gol în Dinamo – Farul 0-2: „Mister mi-a spus asta şi m-am ambiţionat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2023, 23:12

Reclamă
Adrian Mazilu, după ce a dat două pase de gol în Dinamo – Farul 0-2: „Mister mi-a spus asta şi m-am ambiţionat

Adrian Mazilu după ce a dat două pase de gol în Dinamo - Farul 0-2

Adrian Mazilu / Captură Youtube

Adrian Mazilu a făcut dezvăluiri savuroase după ce a dat două pase de gol în Dinamo – Farul 0-2. Mazilu a dezvăluit şi ce discuţie a avut cu Hagi înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adria Mazilu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului, deşi nu a reuşit să marcheze. În schimb, Mazilu a dat două pase de gol.

Adrian Mazilu, după ce a dat două pase de gol în Dinamo – Farul 0-2

„Este foarte bine că am câştigat acest meci, venim după o perioadă foarte grea. Ne-am adaptat şi am reuşit să câştigăm. Noi ne-am făcut treaba, am muncit toată echipa 90 de minute. Pe instinct mi-a venit, trebuie să mai dau şi pase că Mister mi-a zis că îmi lipseşte şi ultima fază. Şi m-am ambiţionat. Doar i-am pus corpul, nu ştiu dacă a fost fault sau nu.

Se simtea presiunea, veneam după o perioadă cu multe meciuri jucate. Încă mai avem de crescut şi o să avem meciuri mult mai bune. Nu ştiu nimic, sunt la Farul, voi merge în iarnă acolo şi decid ei. Ca să joc acolo, trebuie să am evoluţii foarte bune”, a spus Adrian Mazilu la digisport.ro,  după Dinamo – Farul 0-2.

Dinamo – Farul 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Hagi

După un start animat, cu ocazii de o parte şi de alta (Mazilu – min. 4 şi Ghezali – min. 15), constănţenii au avut iniţiativa în prima repriză a meciului de pe stadionul Arcul de Triumf, şi Budescu a deschis scorul în minutul 33, şutând la colţul lung, din careu.

Reclamă

În partea a doua, Farul a făcut pasul înapoi şi gazdele au reuşit să preia controlul partidei. Constănţenii au rămas în zece după eliminarea lui David Kiki, însă Dinamo nu a putut să egaleze, ba mai mult, Mazilu i-a pasat lui Vână în careu, în minutul 90 şi acesta s-a desprins de Neluţ Roşu învingându-l pe Golubovic pentru 2-0 şi Farul obţine prima victorie după două înfrângeri consecutive în Superligă.

Echipa lui Hagi este pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte, iar Dinamo ocupă locul 13 cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și