Închide meniul

Dinamo – Farul 0-2. Campioana României pleacă cu 3 puncte de la București după un duel încins, care s-a soldat și cu o eliminare

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 22:57

Reclamă
Dinamo – Farul 0-2. Campioana României pleacă cu 3 puncte de la București după un duel încins, care s-a soldat și cu o eliminare

Dinamo - Farul va fi LIVE TEXT pe AS.ro

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo – Farul 0-2. Partida a contat pentru etapa a 10-a a noului sezon de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol al campioanei a fost înscris de Constantin Budescu, după o execuție frumoasă, din interiorul careului, în minutul 33. A doua reușită a fost semnată de Vînă, în prelungirile partidei, care a înscris după o fază frumoasă făcută de Adrian Mazilu. După acest meci, Dinamo se află pe locul 13, cu 8 puncte în 10 meciuri. De cealaltă parte, campioana en-titre este pe 9, cu 12 puncte în 9 meciuri.

Dinamo – Farul 0-2

Min 90+1: Dinamo – Farul 0-2! Vînă a majorat diferența campioanei, după o pasă excelentă trimisă de Adrian Mazilu. A șutat din interiorul careului și a trimis balonul la colțul scurt

Min. 63: Kiki a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat! Hagi, criză de nervi pe bancă.

Min 46: A început a doua repriză

Reclamă

Min 45: S-a încheiat prima repriză

Min 36: Ocazie pentru Dinamo! Neluț Roșu a trimis balonul pe lângă poartă

Min 33: Dinamo – Farul 0-1! Constantin Budescu a deschis scorul cu un șut puternic, din interiorul careului. Balonul a trecut printre picioarele unui apărător și s-a oprit direct în poarta lui Golubovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min 13: Ocazie uriașă pentru Dinamo! Ghezali a trimis o centrare excelentă în careul mic, dar balonul a fost atins încet de Amzăr, iar Aioani a reușit să îl prindă fără probleme

Min 5: Ocazie mare pentru Farul! Budescu a trimis o centrare bună în fața porții, dar balonul a fost trimis peste poarta apărată de Golubovic

Min 4: Ocazie pentru Dinamo! Neluț Roșu a trimis un șut spre poarta lui Aioani, dintr-o poziție în care nu a avut un spațiu prea mare

Min 1: A început meciul!

Dinamo: Golubovic – Lucas, Bena, Homawoo – De Moura, Cr. Costin, Larrucea, N. Roșu, Amzăr – Ghezali, D. Politic

Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Gregorio, Țîră, D. Iglesias, Bordușanu, A. Bani, Patrice, R. Grigore

Antrenor: Ovidiu Burcă

Reclamă

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie Artean, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Budescu

Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, M. Popescu, G. Marins, N. Popescu, Vînă, Grygoryan, Rivaldinho, Sali

Antrenor: Gică Hagi

Dinamo – Farul, 21:00, LIVE TEXT. Echipele probabile

Dinamo: Golubovic – Lucas, Bena, Homawoo – Cr. Costin, N. Roșu, Larrucea, Iglesias, Amzăr – Gregorio, Politic

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Băluță, Nedelcu, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu

Gică Hagi a vorbit despre ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc şi e conştient că echipa sa trebuie să tragă tare pentru a câştiga pe stadionul Arcul de Triumf. „Regele” a lăudat-o pe viitoarea rivală.

Este un meci  contra unui adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa.

Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a spus Gică Hagi.

Ce a spus acum Ovidiu Burcă despre gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Farul!

Ovidiu Burcă a criticat în trecut dur starea gazonului de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Acum, antrenorul lui Dinamo a avut un discurs mult mai temperat.

Am fost să văd gazonul, este foarte important să ştii câmpul de bătălie, gazonul a fost reînsămânţat, din păcate nu a avut timp să crească iarba, să sperăm că va fi în condiţii decente.

Asta este situaţia, îi mulţumim (n.r.: administratorului arenei) că ne-a primit acolo, n-am avut foarte multe variante. Noi suntem o echipă foarte iubită de fanii noştri, dar mai puţin iubită de ceilalţi.

Nu am găsit înţelegere nicăieri, dar, ce sa făcem, ne adaptăm. Mai exista soluţia să mergem la Constanţa, să jucam acolo, ceea ce era ultima soluţie, nu cred că pica bine unui club ca Dinamo.

Pe Arena Naţională e un gazon bun, un stadion care ne place, Doamne ajută să avem posibilitatea să jucăm acolo cât mai multe meciuri”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de dinainte de Dinamo – Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și