Închide meniul
Foto

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani gata poartă un ceas de 250.000 de euro

Publicat: 23 septembrie 2023, 9:42 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:33

Reclamă
Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani gata poartă un ceas de 250.000 de euro

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român

Monica Hill, pe iahtul de lux / Colaj Instagram

O cunoscută vedetă, fostă Miss România, a avut o apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Monica Hill, modelul care s-a iubit cu Cătălin Botezatu, a alimentat zvonurile că se iubește cu un puști de bani gata. Și-a petrecut vacanța alături de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 23 de ani, care reprezentat România la Miss Intecontinental în Egipt și a făcut pictoriale sexy pe terenul de tenis (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), s-a fotografiat în această vară pe ambarcațiunea de lux afamiliei Iacov.

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român

David Iacov și-ar fi petrecut vacanța din Coasta de Azur alături de Monica Hill, anunță wowbiz.ro. Modelul s-a fotografiat pe iachtul de 3 milioane de euro. Totuși, s-a ferit să se afișeze cu fiul lui Constantin Iacov, cel care a fost patron la FC Național.

David Iacov este cunoscut pentru aroganțele sale, precizează sursa citată anterior. Acesta se afișează mereu cu un ceas de 250.000 de euro și este nelipsit din destinațiile de cinci stele.

Coasta de Azur este una dintre preferatele lui, iar în acest an s-ar fi distrat alături de Monica Hall. Cei doi nu au confirmat că sunt împreună. Totuși, fosta iubită a lui Botezatu a anunțat, în acest an, că este de mai mult timp într-o relație.

Reclamă

”Am pe cineva de aproape un an de zile, dar niciodată nu mi-a plăcut să discut cu cineva despre viața mea personală decât atunci când am fost pusă într-o situație extremă. A fost chiar foarte amuzant pentru mine, deseori am apărut în presă cu diferiți bărbați, pe unii dintre ei nici măcar nu îi cunosc personal.

Cea mai mare calitate pe care o poate avea bărbatul de lângă mine este siguranța pe care mi-o poate oferi. Nu vorbesc doar din punct de vedere material, cât și psihic. Îmi doresc foarte mult să am parte de liniște lângă bărbatul din viața mea, am trecut peste etapa în care îmi plăceau relațiile toxice, ba chiar mă hrăneam cu ură și cu ceartă de care am avut parte în ultima mea relație, acum probabil m-am maturizat” a spus Monica Hill la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cunoscutul model şi actualul iubit au trecut chiar şi printr-o despărţire. Nu a fost una de durată.

Reclamă 4 / 0/3

Despărțirea s-a produs când eu am văzut că a dat like altei fete. El mi-a spus că nu a făcut nimic greșit, dar eu de fel sunt extrem de geloasă. După ce am discutat și mi-a explicat situația, mi-am dat seama că eu am fost cea care a greșit”, a declarat Monica Hill.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și