Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită! Două echipe se luptă pentru semnătura lui

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 23:02

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită! Două echipe se luptă pentru semnătura lui

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Laurenţiu Reghecampf este la mare căutare în Arabia Saudită. Deşi iniţial s-a zvonit că este pe cale să semneze cu Al-Tai, o altă echipă a intrat în cursa pentru semnătura antrenorului român. Acesta este de altfel şi motivul pentru care „Reghe” nu a fost prezentat oficial la nicio echipă, după despărţirea de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, după doar două luni petrecute pe banca oltenilor. Oficialii lui Al-Tai i-au plătit şi clauza lui „Reghe” de 300.000 de euro, pentru ca acesta să plece din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită

Al-Tai încă nu şi-a demis antrenorul, Kresimir Rezic fiind în continuare pe banca trupei din Arabia Saudită. În acest context numirea lui Laurenţiu Reghecampf la formaţia lui Andrei Cordea şi Marko Dugandzic întârzie să se oficializeze.

Presa din Arabia Saudită a făcut un anunţ despre antrenorul român. O altă echipă din Golf a intrat pe fir pentru antrenorul român. Este vorba despre Riyadh, formaţie nou-promovată, la care evoluează Alin Toşca.

Riyadh n-a mai câştigat de patru meciuri, fiind pe ultimul loc în clasamentul din Arabia Saudită. Oficialii saudiţi îl vor pe Laurenţiu Reghecampf, în condiţiile în care antrenorul încă nu a fost prezentat la Al-Tai.

Reclamă

„Există o competiție între Al-Tai și Riyadh pentru semnătura antrenorului român Laurențiu Reghecampf”, au notat arabii de la Shoot.

Dacă va prelua o echipă în Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf se va afla la a treia experienţă ca antrenor în Arabia Saudită, după ce le-a mai pregătit în trecut pe Al-Hilal şi pe Al-Ahli.

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației din Bănie a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Reghe” la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova s-ar face de râs, în situația în care i-ar permite lui Laurențiu Reghecampf să rămână la echipă, dacă mutarea în Arabia Saudită ar pica.

„Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi.

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și