Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită! Două echipe se luptă pentru semnătura lui

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 23:02

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită! Două echipe se luptă pentru semnătura lui

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Laurenţiu Reghecampf este la mare căutare în Arabia Saudită. Deşi iniţial s-a zvonit că este pe cale să semneze cu Al-Tai, o altă echipă a intrat în cursa pentru semnătura antrenorului român. Acesta este de altfel şi motivul pentru care „Reghe” nu a fost prezentat oficial la nicio echipă, după despărţirea de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, după doar două luni petrecute pe banca oltenilor. Oficialii lui Al-Tai i-au plătit şi clauza lui „Reghe” de 300.000 de euro, pentru ca acesta să plece din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf, la mare căutare în Arabia Saudită

Al-Tai încă nu şi-a demis antrenorul, Kresimir Rezic fiind în continuare pe banca trupei din Arabia Saudită. În acest context numirea lui Laurenţiu Reghecampf la formaţia lui Andrei Cordea şi Marko Dugandzic întârzie să se oficializeze.

Presa din Arabia Saudită a făcut un anunţ despre antrenorul român. O altă echipă din Golf a intrat pe fir pentru antrenorul român. Este vorba despre Riyadh, formaţie nou-promovată, la care evoluează Alin Toşca.

Riyadh n-a mai câştigat de patru meciuri, fiind pe ultimul loc în clasamentul din Arabia Saudită. Oficialii saudiţi îl vor pe Laurenţiu Reghecampf, în condiţiile în care antrenorul încă nu a fost prezentat la Al-Tai.

Reclamă

„Există o competiție între Al-Tai și Riyadh pentru semnătura antrenorului român Laurențiu Reghecampf”, au notat arabii de la Shoot.

Dacă va prelua o echipă în Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf se va afla la a treia experienţă ca antrenor în Arabia Saudită, după ce le-a mai pregătit în trecut pe Al-Hilal şi pe Al-Ahli.

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației din Bănie a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Reghe” la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova s-ar face de râs, în situația în care i-ar permite lui Laurențiu Reghecampf să rămână la echipă, dacă mutarea în Arabia Saudită ar pica.

„Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi.

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și