Închide meniul

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „L-a înghițit mediocritatea”

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 10:31

Reclamă
Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „L-a înghițit mediocritatea

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Alexandru Mitriţă, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă a fost criticat dur de Aurel Ţicleanu, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro se află într-un declin evident de la revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a început cu un gol şi trei pase decisive în primele patru etape disputate pentru olteni, au urmat apoi patru rânde, cu Farul, FCSB, Sepsi şi U Cluj, în care atacantul de 28 de ani nu a mişcat.

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

„Eu vreau să-i ajut. Degeaba dăm în antrenori dacă sunt aceiași jucători. Schimbăm întruna antrenorii, dar nu acolo e soluția.

De exemplu, vine acest Mitriţă de la alt nivel. Vreo 4 etape era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, astăzi (n.r. – cu U Cluj) l-a înghițit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo.

Vreți să înțelegeți care e problema? Vreți să vindecați bolnavul? Trebuie să acceptați care e diagnosticul mai întâi, care e boala. Cei de la Craiova se învârt în jurul cozii, vorbesc despre arbitru, despre selecționer, că nu-i convoacă”, a spus Ţicleanu, citat de primasport.ro.

Reclamă

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Autorul golului Universităţii Craiova a susţinut că a fost henţ la golul marcat de Dan Nistor în prelungirile partidei.

Nicuşor Bancu a deschis scorul în minutul 31, iar naşul său, Dan Nistor, a egalat în minutul 90+1. Bancu e de părere că arbitrul trebuia să dicteze henţ şi să anuleze reuşita lui Nistor.

„În a doua repriză ei au controlat jocul. Din păcate ne-am retras, i-am lăsat să domine partida. La golul lor a fost henţ, la noi la VAR nu se uită, doar împotriva Craiovei se dă.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ne-am apărat foarte bine până la faza aia, când l-a lovit în mână şi a sărit la Nistor. Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Au fost nişte faze controversate, dar până la urmă trebuia să marcăm noi, să facem 2-0 şi atunci nu se mai vorbea de arbitraj.

Mergem la Tunari să câştigăm, să nu mai facem ca anul trecut. După aceea, cu FC Botoşani trebuie să câştigăm. E o echipă care nu e bine, care nu practică un joc foarte bun, dar trebuie să rămânem concentraţi. Suntem foarte supăraţi că au egalat”, a declarat Nicuşor Bancu pentru digisport.ro

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:56 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și