Închide meniul

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 23:58

Reclamă
Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Nicuşor Bancu, în meciul cu U Cluj / AntenaSport

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Autorul golului Universităţii Craiova a susţinut că a fost henţ la golul marcat de Dan Nistor în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a deschis scorul în minutul 31, iar naşul său, Dan Nistor, a egalat în minutul 90+1. Bancu e de părere că arbitrul trebuia să dicteze henţ şi să anuleze reuşita lui Nistor.

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor”

În a doua repriză ei au controlat jocul. Din păcate ne-am retras, i-am lăsat să domine partida.

La golul lor a fost henţ, la noi la VAR nu se uită, doar împotriva Craiovei se dă.

Cred că ne-am apărat foarte bine până la faza aia, când l-a lovit în mână şi a sărit la Nistor.

Reclamă

Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Au fost nişte faze controversate, dar până la urmă trebuia să marcăm noi, să facem 2-0 şi atunci nu se mai vorbea de arbitraj.

Mergem la Tunari să câştigăm, să nu mai facem ca anul trecut. După aceea, cu FC Botoşani trebuie să câştigăm. E o echipă care nu e bine, care nu practică un joc foarte bun, dar trebuie să rămânem concentraţi.

Suntem foarte supăraţi că au egalat”, a declarat Nicuşor Bancu pentru digisport.ro după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Îl iubesc, deşi e bărbat!”

Dan Nistor a oferit o declaraţie de dragoste neaşteptată, după ce U Cluj a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Mijlocaşul „şepcilor roşii” i-a spus lui Nicuşor Bancu că-l iubeşte, acesta fiind finul său, dar şi adversarul din meciul de pe Cluj Arena.

Dan Nistor i-a adus un punct lui Ioan Ovidiu Sabău. Mijlocaşul a reuşit să egaleze în prelungiri, în duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a zecea a sezonului.

Dan Nistor s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa. Acesta a declarat că ardelenii ar fi putut obţine chiar cele trei puncte din partida cu Universitatea Craiova, dacă ar fi fost puţin mai lucizi în faţa porţii.

De asemenea, Nistor a recunoscut că a rămas în condiţii bune cu fosşii colegi de la Universitatea Craiova. Ba hiar mai mult, i-a făcut o declaraţie de dragoste finului Nicuşor Bancu, care de altfel a şi marcat contra lui U Cluj.

„E greu să nu joci bine cu asemenea suporteri”

„Din păcate, am avut multe probleme de lot, asta s-a văzut. În a doua parte, am forţat, ne-a explicat Mister la pauză. Cu puţină şansă, puteam să câştigăm cele trei puncte. Mergem înainte cu moral bun, ne bucurăm şi că am obţinut un punct.

E greu să nu joci bine cu asemenea suporteri în tribune. Ne doream mult victoria, sper să o obţinem la următoarele meciuri.

E şi normal să mă îmbrăţişez cu ei, e şi finul meu Bancu printre ei. Îi spun că-l iubesc, chiar dacă e bărbat. Trei ani cât am fost acolo, am făcut lucruri bune. Atât am putut eu atunci, am câştigat Cupa şi Supercupa, am fost la un pas de titlu.

Reclamă

E mai puţin important că marchez, important e ca echipa să obţină puncte”, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și