Închide meniul

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi: „Cu tot respectul, era ceva extrem de sensibil”

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 12:28

Reclamă
Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi: Cu tot respectul, era ceva extrem de sensibil”

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi

Colaj Nasser Al-Khelaifi - Lionel Messi / Profimediaimages

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi. Președintele de la PSG i-a răspuns argentinianului, după ce acesta a dezvăluit încă o experiență din perioada în care evolua pentru echipa din capitala Hexagonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a declarat că a fost singurul fotbalist câștigător al Cupei Mondiale care nu a primit recunoștiință din partea clubului. Acum, Nasser Al-Khelaifi a venit cu un răspuns pentru starul argentinian, care a plecat în această vară la Inter Miami, echipa lui David Beckham.

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi. Ce a transmis președintele lui PSG

După ultimele declarații ale lui Messi, Nasser Al-Khelaifi a venit cu o explicație. Oficialul campioanei din Franța a menționat faptul că nu se putea organiza o festivitate pentru revenirea lui Lionel la Paris, după câștigarea Cupei Mondiale, dat fiind faptul că Argentina a cucerit trofeul după o finală cu Franța.

Sunt foarte multe discuții în exterior, nu știu ce a făcut sau ce a spus. Așa cum a văzut toată lumea, chiar am publicat un clip, l-am sărbătorit pe Messi la antrenament și am făcut asta și în privat.

Dar, cu tot respectul, suntem un club francez. Normal că era ceva extrem de sensibil să sărbătorim la stadion. Trebuie să respectăm țara pe care a învins-o, coechipierii din echipa Franței, dar și pe suporterii noștri. Dar a fost și este un jucător incredibil, suntem mândri că l-am avut aici”, a spus oficialul parizienilor, potrivit rmcsport.bfmtv.com.

Reclamă

Lionel Messi a părăsit-o pe PSG în această vară, după ce a adunat 75 de meciuri pentru echipa de pe Parc des Princes. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze 32 de goluri și să ofere 35 de pase decisive.

Care au fost ultimele declarații ale lui Lionel Messi, despre perioada de la PSG

Într-un interviu acordat recent, campionul mondial a dezvăluit faptul că nu a fost felicitat de club după ce a câștigat Cupa Mondială, așa cum s-a întâmplat în cazul colegilor săi, de la echipa națională.

„Așa s-au întâmplat lucrurile. Adevărul e că lucrurile nu au decurs așa cum mă așteptam, însă spun întotdeauna că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Mi-am spus mereu că, deși nu eram bine acolo, tot acolo am devenit campion mondial. Totul se întâmplă cu un motiv, iar lucrurile trebuiau să se întâmple așa.

Reclamă 4 / 0/3

E de înțeles reacția fanilor, că mă huiduiau. Mă aflam în țara împotriva căreia am câștigat finala și era vina noastră că nu au ieșit campioni mondiali. Am fost singurul jucător din Argentina care nu a primit recunoștința clubului”, a declarat Leo Messi, conform tycsports.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și