Închide meniul

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi: „Cu tot respectul, era ceva extrem de sensibil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 12:28

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi: Cu tot respectul, era ceva extrem de sensibil”

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi

Colaj Nasser Al-Khelaifi - Lionel Messi / Profimediaimages

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi. Președintele de la PSG i-a răspuns argentinianului, după ce acesta a dezvăluit încă o experiență din perioada în care evolua pentru echipa din capitala Hexagonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a declarat că a fost singurul fotbalist câștigător al Cupei Mondiale care nu a primit recunoștiință din partea clubului. Acum, Nasser Al-Khelaifi a venit cu un răspuns pentru starul argentinian, care a plecat în această vară la Inter Miami, echipa lui David Beckham.

Replica lui Nasser Al-Khelaifi după declarațiile lui Lionel Messi. Ce a transmis președintele lui PSG

După ultimele declarații ale lui Messi, Nasser Al-Khelaifi a venit cu o explicație. Oficialul campioanei din Franța a menționat faptul că nu se putea organiza o festivitate pentru revenirea lui Lionel la Paris, după câștigarea Cupei Mondiale, dat fiind faptul că Argentina a cucerit trofeul după o finală cu Franța.

Sunt foarte multe discuții în exterior, nu știu ce a făcut sau ce a spus. Așa cum a văzut toată lumea, chiar am publicat un clip, l-am sărbătorit pe Messi la antrenament și am făcut asta și în privat.

Dar, cu tot respectul, suntem un club francez. Normal că era ceva extrem de sensibil să sărbătorim la stadion. Trebuie să respectăm țara pe care a învins-o, coechipierii din echipa Franței, dar și pe suporterii noștri. Dar a fost și este un jucător incredibil, suntem mândri că l-am avut aici”, a spus oficialul parizienilor, potrivit rmcsport.bfmtv.com.

Reclamă

Lionel Messi a părăsit-o pe PSG în această vară, după ce a adunat 75 de meciuri pentru echipa de pe Parc des Princes. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze 32 de goluri și să ofere 35 de pase decisive.

Care au fost ultimele declarații ale lui Lionel Messi, despre perioada de la PSG

Într-un interviu acordat recent, campionul mondial a dezvăluit faptul că nu a fost felicitat de club după ce a câștigat Cupa Mondială, așa cum s-a întâmplat în cazul colegilor săi, de la echipa națională.

„Așa s-au întâmplat lucrurile. Adevărul e că lucrurile nu au decurs așa cum mă așteptam, însă spun întotdeauna că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Mi-am spus mereu că, deși nu eram bine acolo, tot acolo am devenit campion mondial. Totul se întâmplă cu un motiv, iar lucrurile trebuiau să se întâmple așa.

Reclamă 4 / 0/3

E de înțeles reacția fanilor, că mă huiduiau. Mă aflam în țara împotriva căreia am câștigat finala și era vina noastră că nu au ieșit campioni mondiali. Am fost singurul jucător din Argentina care nu a primit recunoștința clubului”, a declarat Leo Messi, conform tycsports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și