Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 9:15

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami / Profimedia

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! La 6 săptămâni de la anunţul că va ajunge în MLS, argentinianul a fost prezentat în mod oficial fanilor echipei din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Messi a fost prezentat şi Sergio Busquets, fostul său coechipier de la Barcelona. Prezentarea a avut loc pe DRV PNK Stadium, dar nu a fost lipsită de emoţii. O furtună a dat peste cap planurile organizatorilor, iar evenimentul a fost amânat timp de două ore.

Lionel Messi a fost prezentat de Inter Miami! Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Beckham, la un pas să se accidenteze

În cele din urmă, furtuna a trecut, iar prezentarea a avut loc la 20:30, ora locală. Chiar dacă a continuat să plouă, stadionul din Fort Lauderdale a fost plin, iar fanii i-au scandat numele starului argentinian.

David Beckham, proprietarul lui Inter Miami, nu a putut lipsi de la prezentarea noilor jucători ai echipei. Alături de Jorge Mas, co-proprietarul clubului, fostul internaţional a venit şi el pe scena aplasată pe teren, dar a avut probleme din cauza ploii, fiind la un pas să cadă.

Reclamă

„Vă mulţumesc foarte mult. În primul rând vreau să le mulţumesc oamenilor din Miami pentru această primire. Vreau să le mulţumesc pentru toată bunătatea şi dragostea lor. Totul s-a întâmplat foarte repede. Sunt foarte fericit să fiu aici, cu voi. Vreau să le mulţumesc lui Jorge şi lui David pentru primire.

Ei fac ca totul să fie uşor pentru noi. Totul a fost spectaculos de când am venit. Abia aştept să mă antrenez şi să joc. Vreau să câştig pentru acest club şi să îl ajut să crească.

Sper că veţi fi alături de noi aşa cum aţi fost de la începutul sezonului. Le mulţumesc noilor mei coechipieri pentru primire. Sunt foarte fericit că am ales acest oraş pentru familia mea, că am ales acest proiect. Fără îndoială vom avea parte de momente frumoase. Vă mulţumesc tuturor pentru această zi”, a declarat Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

David Beckham, emoţionat la prezentarea lui Lionel Messi: „Construim un club special la Miami”

David Beckham a vorbit şi el la prezentarea oficială a noilor achiziţii, Lionel Messi şi Sergio Busquets. Fostul internaţional englez a declarat că este extrem de fericit că cei doi au ales să joace pentru echipa pe care o deţine şi că la Inter Miami se contruieşte un club special:

„Vă rog să mă scuzaţi, sunt puţin emoţionat în această seară. Este un vis devenit realitate să îi urmă bun-venit lui Lionel Messi la Inter Miami. Leo, suntem mândri că ai ales acest club pentru noua etapă a carierei tale. Bine ai venit în familie.

Suntem de asemenea mândri să îi urăm bun venit lui Sergio Busquets, unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi ai generaţiei sale. Construim un club special la Miami, un club căruia îi pasă de comunitatea sa. Fanii noştri fac ca Inter Miami să fie un club unic. Împreună vom crea multe momente de neuitat. Ca voi toţi, abia aştept să îl văd pe Leo în teren în tricoul echipei noastre. Doamnelor şi domnilor, următorul capitol al poveştii noastre începe aici”, a spus şi David Beckham.

Sergio Busquets, noul mijlocaş al lui Inter Miami, a vorbit cu fanii noii sale echipe în limba engleză: „Salutări tuturor, mulţumim că aţi venit. Sunt foarte fericit să fiu la Miami, pentru mine este o binecuvântare să fac parte din această echipă. Sunt nerăbdător să încep antrenamentele şi să joc alături de noii mei coechipieri. Pe curând”, a spus şi Sergio Busquets.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și