Închide meniul

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus: „Vă cer să încetaţi. Este lipsă de respect”

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 9:20

Reclamă
Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus: „Vă cer să încetaţi. Este lipsă de respect

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus

Neymar şi Jorge Jesus / Profimedia Images

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus. Brazilianul a dezminţit informaţiile din presa internaţională, conform cărora ar fi în conflict cu antrenorul său de la Al-Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Minciuni. Trebuie să nu mai credeţi aceste lucruri. Pagini ca aceasta, cu milioane de urmăritori, nu pot continua să publice ştiri false. Cu tot respectul, vă cer să încetaţi. Este foarte mare lipsă de respect”, a scris Neymar pe Instagram.

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus

Transferat de PSG lui Al-Hilal pentru 90 de milioane de euro la jumătatea lunii august, Neymar a avut un început mai slab în Arabia Saudită.

Iniţial accidentat, el nu a putut debuta în competiţie până la 15 septembrie şi a fost aproape eliminat la prima sa apariţie în Liga Campionilor Asiei trei zile mai târziu.

Al-Hilal ocupă locul al doilea în Saudi Pro League, la un punct în spatele liderului Al-Ittihad.

Reclamă

Neymar a doborât recordul lui Pele

Pe de altă parte, Neymar face spectacol la naţionala Braziliei. A doborât recordul lui Pele şi a devenit cel mai bun marcator din istoria țării sale și a depășit astfel recordul stabilit de Pele. Jucătorul legitimat la Al-Hilal a înscris de două ori în victoria brazilienilor din partida cu Bolivia, câștigată de către naționala lui Neymar cu scorul de 5-1.

Odată cu cele două reușite din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, Neymar a ajuns la 79 de goluri marcate în tricoul Braziliei, iar astfel i-a bătut recordul lui Pele. Câștigătorul a 3 Cupe Mondiale a reușit să înscrie de 77 de ori în 92 de meciuri pentru echipa națională. De cealaltă parte, pentru a înscrie de 79 de ori, atacantul transferat în Arabia Saudită a avut nevoie de 125 de selecții.

În momentul de față, starul brazilian este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a jucat pentru: Santos, Barcelona și PSG, iar în această vară a luat drumul Arabiei Saudite, acolo unde a semnat cu Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și