Închide meniul

Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti! Anunţul făcut în Spania

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 10:58

Reclamă
Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti! Anunţul făcut în Spania

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti / Profimedia Images

Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti. Italianul, care se află la Real Madrid din vara anului 2021, va ajunge la finalul contractului în iunie 2024 şi va părăsi clubul pentru a prelua naţionala Braziliei. Astfel, madrilenii au început să-i caute un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Radio Marca, actualul antrenor de la Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, ar urma să fie noul tehnician.

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti

„Real Madrid l-a ales pe Xabi Alonso pentru a antrena echipa anul viitor”, a declarat jurnalistul Matias Prats de la Radio Marca.

Fost jucător la Real Madrid (2009-2014), Alonso a impresionat la conducerea celor de la Bayer Leverkusen, în prezent la egalitate cu Bayern Munchen pe locul 2 în Bundesliga. Numit în octombrie 2022, spaniolul mai are încă doi ani de contract în Germania.

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid. Formaţia de pe Santiago Bernabeu a pierdut derby-ul oraşului cu Atletico, scor 1-3.

Reclamă

La finalul meciului de pe Metropolitano, Real Madrid a acuzat arbitrajul şi a scos în evidenţă prin interemediul televiziunii oficiale trei faze pe care, potrivit acestora, arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Mai întâi, Real Madrid susţine că Jude Bellingham a fost faultat înaintea primului gol marcat de echipa lui Diego Simeone. De asemenea, formaţia de pe Bernabeu a contestat şi un fault al lui Gimenez, considerând că ar fi trebuit eliminat, dar şi un presupus henţ comis de Mario Hermoso în propriul careu.

„A fost un gol care nu trebuia să se pună (n.r. primul gol al lui Alvaro Morata). Golul nu a fost analizat de VAR. A fost un fault. E jenant că nu s-a fluierat, chiar şi fără ajutorul VAR. Acea fază trebuia analizată, deoarece golul s-a marcat după un fault clar.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia trebuia să fie întoarsă. Cuadra Fernandez (n.r. arbitru VAR) trebuia să îi spună lui Alberola că trebuie să revadă faza. Aşa a venit primul gol al lui Atleti, care a schimbat cursul jocului.

Arbitrajul lui Alberola Rojas a fost îngrozitor. Prestaţia sa lamentabilă a fost decisivă. Real Madrid trebuia să intre la pauză cu 2-2 şi Atletico Madrid trebuia să aibă un jucător în minus”, au acuzat cei de la RMTV, potrivit sport.es.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și